Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Panasonic

Domyślnie Panasonic

No proszę, Panasonic też nam pokazał coś nowego

http://www.fotopolis.pl/index.php?n=6305

Zastanawia mnie funkcja "film mode". Przycisk znajduje się koło spustu migawki.
    Swoją drogą, sprzęt kierowany dla amatorów, a ma 2 pokrętła sterowania.
    Poza tym to bardzo fajnie że cosik się dzieje.

Domyślnie

Zabieram sie za czytanie....
    Generalnie bede kibicował Panasonicowi, bo bardzo miło wspominam FZ-20, ktory miałem, bo w sumie dzieki niemu zaraziłem sie fotografią na troche "poważniej"

Oszczędny w słowach Awatar jerryjola
    Miasto
    Częstochowa/Karczewice

Domyślnie

ja też kibicuję Panasowi... słyszałem dobre opinie o fz 20, właśnie zakupiłem używkę dla brata (padłą matryca w s7000, chłopak się załamał....). Dwa pokrętła to fajna sprawa, do tego dodano obrotowy wyświetlacz - akurat teraz dopiero sprawdzi się LiveView. Do tego nowe obiektywy: 14-50 i 14-150 (ten drugi ze stabilizacją, no i zakres....miodzio). Ciekawy jestem szumów i wizjera , ale rynek dla amatorów coraz ciekawszy... a jak jest w czym wybierać, tym lepiej dla nas, zwykłych amatorów....pobawiłbym się czymś takim. Miło do dziś wspominam kosmicznego e 300 olka...

EDIT:
    prz3mo, powiedz, co najbardziej miłego było w fz20?
    Ostatnio edytowane przez jerryjola ; 30-08-2007 o 23:17
    Albercik wie lepiej...
    d300...N70-200 VRII + N:35-50-85 f/1.8 i reszta dupereli,

Oszczędny w słowach Awatar KAZELOT
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

witam ja takze byłem szczesliwym posiadaczem fz20 tki super sprzecik niestety zdradziłem ja dla nikosia oj zal było sprzedac
    N D80 i N18-70 i SD 2GB EXTREME III i LOWERPRO i SD 2GB ULTRA II i BILORA 1122 i OMG SR1 i T55-200...
    "Baśń O Ludziach Stąd" polecam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jerryjola Zobacz posta
    EDIT:
    prz3mo, powiedz, co najbardziej miłego było w fz20?
    Moim zdaniem to wszystko bylo w nim fajne (jak na hybryde)... oprócz dosc szybko pojawiajacych sie szumow czyli juz pow. ISO 200.
    Przede wszystkim jasny i naprawde dobry jakosciowo obiektyw o świetle 2.8 Leica. Fajnie działająca stabilizacja, sporo roznych funkcji, mozliwosc podpiecia zew. lampy, manualne ostrzenie. i moim zdaniem bardzo dobra jak na korpus tej klasy - jakość wykonania..

Uprawnienia umieszczania postów