Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez timi Zobacz posta
    Kwestia osobistych ustawień. U mnie jest troszkę widocznej różnicy. Kolory są jakby bardziej sprane.
    Upewnij sie, ze masz tak samo skonfigurowane zarzadzanie kolorem w jednym i drugim systemie i/lub czy uzywasz takich samych sterownikow karty graficznej.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

A u mnie we firmie wszyscy kupujący nowe zestawy biorą Vistę i krytykują mnie za XPeka A dwóch z nich oczywiście poinstalowało sobie CS3. Jak się jeszcze któryś odezwie, to mu zapodam ten wątek
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Zrób sobie "format C:" i wróć do XP
    NIKON forever

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Nowy Dwór Mazowiecki

Domyślnie

U mnie na wersji Ultimate chodzi CS2 bez problemu. Inna sprawa, że trochę poczekałem z zainstalowaniem CS-a po instalacji systemu. Chodzi o to żeby winda zaktualizowała się z sieci. Może to jest sposób. Bynajmniej u mnie działa.

Domyślnie

Im więcej okien tym więcej kitu...

Domyślnie

Hej, udało Ci się jakoś rozwiązać ten problem? Borykam się teraz z takim samym instalacja CS2 na Viście "cofa się"...

Domyślnie

niestety nie udalo sie, jedyna opcja to instalacja CS3

Domyślnie

I to jest właśnie przykład tzw. "uczciwości" tandemu Microsoft-Adobe, czyli zmowy wymuszajacej zakup nowych wersji softu. Tylko pogratulować sprytu, choć Microsoft właśnie dostał po łapach za wykorzystywanie pozycji monopolistycznej. Czekamy teraz na kary dla Adobe.
    Jacek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    I to jest właśnie przykład tzw. "uczciwości" tandemu Microsoft-Adobe, czyli zmowy wymuszajacej zakup nowych wersji softu.
    Hmmm... a kto komu kaze kupowac nowe wersje? Bardziej by chyba mozna miec pretensje do producenta laptopa, ktora sprzedaje swoj komputer z sytemem, ktory z kolei nie jest kompatybilny z narzedziami uzytkownika.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Jak to kto? Za kilka miesięcy nie kupisz już legalnie OEM XP, bo Microsoft ma go wycofac ze sprzedaży. Kazdy nowy komputer bedzie musiał mieć Vistę, czy tego chcesz, czy nie. I jest jeszcze problem tzw. kompatybilności wstecznej systemów operacyjnych. Taki soft powinien zapewniać istnienie trybu zgodności, pozwalającego na uruchamianie starych aplikacji, szczególnie tak popularnych jak PS.
    Jacek

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów