Szukaj
z tym E-3 to w ogole jakas dziwna sprawa .. na http://www.olympusamerica.com/cpg_se...igital_slr.asp
nic nie wiedza cisza. na forach cisza. jedynie japonia cos pisze (ale kto to zrozumie) ..
mi to wyglada na taki jakby akt desperacji. duzi pokazali swoje zabawki to i my pokazemy cos (wlasciwie nawet nie wiadomo czy dzialajace .. ). mam nadzieje ze to nie jest papierowa premiera i pokaza parametry i jakies preview na dpreview.
pozdr,
pozdrawiam
Mirek$
Olympus zaplanował premierę na 17 października i tego terminu się trzyma. Premiera E-3 nie jest aktem desperacji. Kodakowskie matryce nie pozwalały na równą walkę w segmencie semi-pro. Panasonic to w znacznym stopniu odmienił. Nie wiem dlaczego zwlekano z jego premierą blisko rok czasu, ale ważne, że za niecałe cztery tygodnie już go ujżymy. Działające egzemplarze z podpiętym 12-60 SWD śmigają po świecie, ale do 17 października obowiązuje embargo na info o nim więc do sieci przedostają się tylko skąpe relacje jak z Korei o której było na fotopolisE-3 za niecały miesiąc zostanie zaprezentowany wraz z 12-60 SWD oraz 50-200 SWD. Z tymi dwoma obiektywami będzie stanowił świetny zestaw. Miesiąc od premiery będziesz mógł go kupić, a mocno prawdopodobnym jest, że nawet szybciej. Po premierach 40D, D300 oraz A700 Olympus spokojnie może pokazać E-3. Nie wiem czy było to zamiarem Olympusa, ale przed okresem gwiazdkowym będzie się o nim znowu sporo pisało tym bardziej, że w paru kwestaich pozytywnie zaskoczy. Za miesiąc na testujących kilka cech E-3 zrobi spore wrażenie z czego o AF będzie się chyba najwięcej pisało
Jak AF trafi niemal w ciemnościach i to z prędkością większą niż powszechnie znany i zachwalany AF Nikona to musi szczena opaść. To jednak tylko ze szkiełkami SWD. Z tym jednak musimy poczekać miesiąc, a moje słowa do tego czasu potraktuj z uśmieszkiem niekoniecznie wdając się w polemikę
PS. Co do info na temat E-next to jest ich masa.
Oficjalnie o tym czego możemy oczekiwać
W języku mi nie znamym, ale z wileloma fotkami
Ostatnio edytowane przez th3big ; 23-09-2007 o 20:59
Skontaktuj się z nami