Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9
    agnieszka
    Gość

Domyślnie wgniecony LCD :-\

serdecznie witam
    jestem posiadaczką coolpixa 4100 , niestety w czasie transportu uszkodziłam wyświetlacz !!!
    mam serdeczną prośbe do wszystkich którzy mogą mi pomóc o podpowiedz
    czy da sie wymienić wyświetlacz ?
    jaki to jest koszt ?
    czy ktoś w okolicach Krakowa sie tym ew. zajmuje ?

wielkie dzięki !

zrozpaczona agnieszka .....

Domyślnie

chyba serwis w wawie wchodzi gre, no chyba ze juz nie masz gwarancji i znajdziesz kogos kto umie to robic.
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

agnieszka
    Gość

Domyślnie

ale tak teoretycznie, to np. jak kupie wyswietlacz , albo inny aparat z dobrym wyświetlaczem to jest mozliwość podmianki ???

Domyślnie

byc moze by sie dalo. nie podpowiem ci bo nie wiem czy jest to mozliwe. na twoim miejscu zadzwonilbym do serwisu i zapytal ile taka akcja kosztuje (choc boje sie ze sporo) i wtedy podumal.nowy 4100 mozna kupic za 650 wiec jak serwis krzyknie polowe z tego to nie ma sensu naprawiac...
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

andee
    Gość

Domyślnie

Gwarancji juz napewno niema (nawet jezeli byla) bo to niestety uszkodzenie mechaniczne...

agnieszka
    Gość

Domyślnie

Gwarancja mnie nie obejmuje. czy naprawde nikt nie wie ile może kosztować taka naprawa, najlepiej w okolicach krakowa. szkoda by było tak to zostawić

bombel
    Gość

Domyślnie

Nie mam pewności, bo nie sprawdzałem osobiście, ale tutaj masz namiary na serwis w Krakowie. Najlepiej zadzwoń do nich i spytaj po ludzku jak się sprawy mają - a może nawet można się będzie potargować...

agnieszka
    Gość

Domyślnie

dzięki wielkie bombel

bombel
    Gość

Domyślnie

No problem.

Daj znać co Ci powiedzieli, czy i jak załatwili sprawę - może się przydać innym nieuważalskim, co siadają sobie na LCDach.

No i życzę szybkiej naprawy.

Uprawnienia umieszczania postów