Witam serdecznie. Właśnie kupiłem moją śliczną d 40. W skrócie to była miłość od pierwszego wejrzenia. Mam tylko mały problem. Jak powiedzieć o tym ŻONIE. Nie lubię spać na wycieraczce. Proszę o rozsądne podpowiedzi. Pozdrawiam.
Szukaj
Witam serdecznie. Właśnie kupiłem moją śliczną d 40. W skrócie to była miłość od pierwszego wejrzenia. Mam tylko mały problem. Jak powiedzieć o tym ŻONIE. Nie lubię spać na wycieraczce. Proszę o rozsądne podpowiedzi. Pozdrawiam.
D40,18-55II, 55-200 VR, crumpler the that, sandisk extreme III 2gb, coolpix 4200
Przynieś cennik szkieł Nikkora i pokaż (otwórz najlepiej na stronie z jasnymi stałkami tele). Jak już dojdzie do siebie, to powiedz, że nie jest jeszcze tak źle - na razie zacząłeś skromnie i masz tylko D40 oraz małe szkiełko. Użyj koniecznie słów "na razie", bo takich rozmów będziesz miał wiele![]()
![]()
O! Super. Wypróbuję i może nawet dam znać jak mi poszło. Przy okazji gratuluję bliźniaków i pytanie. Puściłeś już jakieś szkiełko żeby nie zabrakło na pampersy albo coś innego?
D40,18-55II, 55-200 VR, crumpler the that, sandisk extreme III 2gb, coolpix 4200
Jest wręcz na odwrót - dzieci to idealny powód do zakupu nowych zabawek![]()
![]()
Jak tak czytam takie posty, to coraz bardziej zastanawiam się, czy dobrym pomysłem jest popełnienie tego błędu i "ochajtanie" się![]()
![]()
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=28998
Proszę, dokształć się![]()
Hłe, hłe, to był mocny wątek. Możnaby go prawie w całości umieścić w "Srebrnych ustach"![]()
![]()
![]()
zawsze możesz użyć argumentów, że w fotografii jak w życiu - "większe jest lepsze" i "duży może więcej"
cena? wyprzedaż, promocja...
"Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy
Skontaktuj się z nami