Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: D40 i kobieta

Domyślnie D40 i kobieta

Witam serdecznie. Właśnie kupiłem moją śliczną d 40. W skrócie to była miłość od pierwszego wejrzenia. Mam tylko mały problem. Jak powiedzieć o tym ŻONIE. Nie lubię spać na wycieraczce. Proszę o rozsądne podpowiedzi. Pozdrawiam.
    D40,18-55II, 55-200 VR, crumpler the that, sandisk extreme III 2gb, coolpix 4200

Domyślnie

Przynieś cennik szkieł Nikkora i pokaż (otwórz najlepiej na stronie z jasnymi stałkami tele). Jak już dojdzie do siebie, to powiedz, że nie jest jeszcze tak źle - na razie zacząłeś skromnie i masz tylko D40 oraz małe szkiełko. Użyj koniecznie słów "na razie", bo takich rozmów będziesz miał wiele

Domyślnie

O! Super. Wypróbuję i może nawet dam znać jak mi poszło. Przy okazji gratuluję bliźniaków i pytanie. Puściłeś już jakieś szkiełko żeby nie zabrakło na pampersy albo coś innego?
    D40,18-55II, 55-200 VR, crumpler the that, sandisk extreme III 2gb, coolpix 4200

Domyślnie

Jest wręcz na odwrót - dzieci to idealny powód do zakupu nowych zabawek

Domyślnie

Jak tak czytam takie posty, to coraz bardziej zastanawiam się, czy dobrym pomysłem jest popełnienie tego błędu i "ochajtanie" się
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

Hłe, hłe, to był mocny wątek. Możnaby go prawie w całości umieścić w "Srebrnych ustach"

pebees
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kronos28 Zobacz posta
    Jak tak czytam takie posty, to coraz bardziej zastanawiam się, czy dobrym pomysłem jest popełnienie tego błędu i "ochajtanie" się
    Dobrym pomysłem? Hehehehehe... wszystko zależy od Twoich życiowych celów, potrzeb, i 'dogadania się'

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez motylanoga Zobacz posta
    Dobre. Po analizie spróbuję wmówić jej że to mój stary coolpix tylko przemalowany na czarno. Może uwierzy?

Domyślnie

zawsze możesz użyć argumentów, że w fotografii jak w życiu - "większe jest lepsze" i "duży może więcej"
    cena? wyprzedaż, promocja...
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów