Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Dwie gorki

Domyślnie

Swiatlo - rozumiem co masz na myśli, zgadzam się, że zdjęcia takie w których autor pokazuje "swój świat" są znacznie bardziej wartościowe, choć nie koniecznie się wszystkim podobają tak jak te "rzemieślnicze".
    Mimo tego uważam, że zrobić dobre "rzemieślnicze zdjęcie nie jest wcale łatwo.
    Pozdrawiam
    aparat + obiektyw

Domyślnie

Idealnym połaczeniem tego co wyłozył Swiatło i uwagi Thrashera jest twórczość Adamsa. Jego fotografia krajobrazowa, to jak wiadomo szczyt umiejętności warsztatowych. Również ogromna siła przekazu, która spowodowała zmiany w mysleniu wielu Amerykanów o środowisku. Ale pomimo tego, iż generalnie Adams starał się idealnie odwzorowywać rzeczewistość, nadawał swoim fotografiom specyficzny, monumentalny charakter. No i to jemu przypisuje sie powiedzenie, ze nie fotografuje sie, ale tworzy fotografie...
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Cool moim skromnym zdaniem...

tytuł powinien brzmieć: "dwie górki i woda"... po prostu daje niesamowite wrażenie...
    świetna fota...

Rozmowny Awatar Macro
    Miasto
    Łódź/Warszawa/Sztokholm

Domyślnie

Heh - no i mogę napisać o twoim zdjęciu dokładnie to samo, co ty o moim Z tym, że twoje zdecydowanie bardziej mi się podoba. Co to za pora dnia była?
    L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...

"How do you feel about women's rights? I like either side of them."

Domyślnie

Zdjecie robione podczas zachodu slonca,ostre slonce bylo za chmurami i udalo zlapac sie dosc fajne swiatlo
    Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał

Domyślnie

dzieki, Swiatlo, za przypomnienie, o co tu wlasciwie chodzi

Domyślnie

bardzo ciekawe zdjecie, natomiast troche przytlacza mnie ta chmura na gorze, mzoe jakby je lekko ciachnac by bylo ciekawiej...
    sie nie znam ale tak se mysle
    Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie

Domyślnie

ciekawie skadrowane, przez to niezły efekt
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Domyślnie

Swiatlo obronił ten świetny obraz.
    Już myślałem, że go zmieszają z błotem.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów