Close

Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 92

Wątek: Kubaman - ptaki

Domyślnie

Te foty wyglądają na popełnione przez nowicjusza. A chyba tak nie jest?

Jedynie czapla może się podobać.
    Myszołów, cóż przy takim świetle i tle - z piasku bicza nie ukręcisz.
    "czuję jak rodzi się moc"

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Bardzo udana seria, najbardziej podoba się 2.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurgen Zobacz posta
    Te foty wyglądają na popełnione przez nowicjusza. A chyba tak nie jest?

Jedynie czapla może się podobać.
    Myszołów, cóż przy takim świetle i tle - z piasku bicza nie ukręcisz.
    jurgen, nowicjusza nie, choć amatora jak najbardziej. Na szczęście jest kilku gości znających się konkretnie na fotografii przyrodniczej, którym się te zdjęcia bardzo spodobały.

Tak, że nie załamuję się.
    Używam sprzętu bez duszy. Duszę mam ja.
    www.jakubszyma.pl . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . www.szyma.com

Domyślnie

Szkoda, że nie widzisz braku ostrości, szczegółów, ostrego i kontrastowego światła, plaży, która przeszkadza.
    Zaprosiłes, to powiedziałem co myślę. Nie musisz mi przycinać, że KONKRETNYM fotoprzyrodnikom, którzy konkretnie znają się na rzeczy zdjęcia się podobają.
    Gatunek fajny, ale to nie forum ornitologiczne.

Myślałem, że chociaż w dziale "fotograficznym" będzie mozna pogadać, ale okazuje się, że jest tak jak na "sprzętowym". Facet nie znosisz krytyki i absolutnie nie akceptujesz odmiennego zdania.

Bez odbioru

Domyślnie

zupełnie nie rozumiem twojej reakcji.
    Na OPH dopiero co oceniałem twoje zdjęcia bardzo pozytywnie i bardzo wysoko (chyba wyżej niż pozostali LOL). Dlaczego twierdzisz, że ci "przycinam" Wyskoczyłeś na mnie jakbym zrobił coś złego. Twój głos jest jednym z wielu, różnych głosów. Zanotowałem i idę dalej. Nie wiem jak ty, ale ja z fotografii czerpię przyjemność, nie mam obsesji i chorych ambicji.

Pozdrawiam
    K.

Domyślnie

fajne zdjęcia, kazdy robi tak jak umie co zapewne daj e mu to ogromna przyjemnosc nawet jak zdjęcia są spacerowe bo moze nie kazdy ma mozliwosc obcowania z 600mm i wspanialych motywow do fotografowania.
    czasami mam wrazenie ze koledzy z dluzszym stazem na forum to takie towarzystwo wzajemnej adoracji, oceniaja wajemnie swoje zdjęcia a dla innych stosują zachowawcze komentarze czesto przepelnione ironią.
    zapomnial wol jak cieleciem byl - to przykre ale chyba prawdziwe.
    kazdy kiedys zaczynal, ale jesli mialbym uslyszec slowa krytyki lepiej zeby byly konstruktywne opinie.
    akurat ja osobiscie takową otrzymalem i wziąlem ją sobie do serca i z rad tych korzystam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    fajne zdjęcia, kazdy robi tak jak umie
    dziękuję

Domyślnie

Kuba
    Oglądałem twoje zdjęcia. Trochę teatru, ptaków.
    Tutaj niestety podałeś naprawdę słabe foty, mówię o siewkach, w porównaniu z tym co masz.
    Stąd też wynikł mój ostry komentarz, bo początkujący to raczej nie jesteś.

Jacoslavgth boli cię tak to 600mm. Zakasaj rękawy i zapracuj, tez będziesz miał.
    Zresztą dla mnie absolutnym przykładem samozaparcie (bez skojarzeń), chęci, umiejetności, dyplomacji w komentarzach też jest WALDEK (WLD). Zobacz czym robi fotki. On "widzi".
    Zadne wskazówki Ci nie pomogą. Co najwyżej zostaniesz rzemieślnikiem.

Z Republiką Kolesi (wzajemnej adoracji) mi nie wyjezdzaj. Właśnie Kuba przed chwilą wspomniał, że skomentował dobrze moje fotki na OPH. I co z tego. Mam wystawić mu same dychy.
    Zresztą porównaj sobie fotki siewek z kilku kolejnych postów z siewkami Kuby. Widzisz różnicę? Widzisz czy nie?
    Ja bardzo mało komentuję, bo mój komentarz ma być komenatzrem widza.
    Mogę napisać że mi się podoba lub nie i tyle. NIe chcę zagłębiac sie w technikalia.
    Zresztą Kubie napisałem co jest do dupy, ale może to tylko matryca laptopa na którym to oglądam.

I jeszcze jedno. Ja zjebów jakie dostałem nie zapomniałem.

Domyślnie

czyli pax
    juergen zapraszam w przyszłości na kolejne ruganie

Domyślnie

kolejne dwie fotki:
    ta sama czapla, tylko inaczej oraz rycyk znad Biebrzy

7

8

zapraszam

Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów