Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: D50 a D70??

Domyślnie D50 a D70??

Jaka jest różnica między D50 a D70?? Który lepszy dla kogoś kto by się chciał zająć fotografią na poziomie nieco poważniejszym niż wybitny amator?? A może jeszcze jakiś inny??

Domyślnie

Ten Ktoś (więcej niż wybitny fotoamator) będzie wiedział co wybrać.

pozdrawiam
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Oszczędny w słowach Awatar cubix
    Miasto
    K o ń s k i e

Domyślnie

Na poziomie "nieco wyższym jak wybitny amator" to oba są dobre... Trzeba poczytać d70 zdarzają się wadliwe egzemplarze itd...
    [']@] Nikon D600 //

..:: Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum! ::..

Domyślnie

Cubix mnie wydaje się, że wybitny amator to bardzo wysoki stopień zaawansowania.
    Dlatego też uważam, iż taka osoba doskonale wie jakiego sprzętu potrzebuje.

pozdrawiam
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag

Domyślnie

a jak nie wie to niech bierze d70
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

Domyślnie

D 200

Domyślnie

dobra... wiem, że w moim wypadku najlepiej byłoby zacząć od zenita jakiegoś ale to ma być aparat dla moich starszych (a przy okazji dla mnie )... właśnie coś z tej półki... poprzednio mieli Olympusa IS-3000, ale już się trochę za często psuje...

Domyślnie

Bierz D50 od Hesji.

pozdrówka

Oszczędny w słowach Awatar cubix
    Miasto
    K o ń s k i e

Domyślnie

a widzicie ja od razu wiedziałem
    [']@] Nikon D600 //

..:: Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum! ::..

auskariukas
    Gość

Domyślnie Re: D50 a D70??

Cytat Zamieszczone przez qfaz
    Jaka jest różnica między D50 a D70?? Który lepszy dla kogoś kto by się chciał zająć fotografią na poziomie nieco poważniejszym niż wybitny amator?? A może jeszcze jakiś inny??

Ja radzil D70s.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów