Szukaj
szczerze mowiac mnie sie zadne nie podoba. Razi mnie wielka czerń dookola, nieuzasadniony szum, kolorystyka. Kompozycja tez nie jest zbyt interesująca.
I'm not always right, but I'm never wrong...
To pierwsze, to jakiś eksperyment, a drugie ratowanie sytuacji?![]()
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
Drugie bardziej, tylko ten odbłysk na murze trochę przeszkadza, i nie widać światła z latarni(lampy).
co do jedynki: jak zaczynalem swojá przygode z grafiká komputerowá - jakies 5 lat temu - uslyczaslem ze dobry grafik w ps-ie uzywa tylko gausian blur, wydawalo mi sie to dosc dziwne, skoro ps umozliwia uzywanie tylu filtrow, z czasem sam doszedlem do wniosku ze sporo tych cyfrowych efektow jestem w stanie zrobic sam, dodawanie filtra ziarna czy posteryzacja nie sluzá za bardzo zdjéciom.
o ile jedynka jest makabryczna - dodatkowo blik ktory pasujá nie w piéc ni w dziesiéc, o tyle w dwojce dalo by rade cos zrobic, napewno kamenica a drugim planie jest za mdla, jak by dodac troche kontrastow to moze by cos z tego bylo. a tak lipa straszna
jezeli pozwolisz to moge sie pobawic i cos z tym zrobic![]()
a masz moze plik prosto z aparatu? z tym ciézko cos zrobic - jezeli masz bez obrobki to podeslij mi na priva albo umiesc na wátku![]()
w mojej wersji wygláda to tak
niestety plik byl w dosyc slabej jakosci i niewiele udalo sie wyciágnác, ale mysle ze efekt lepszy niz w oryginale![]()
Skontaktuj się z nami