Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Starówka warszawska

Które barsziej się podoba? Jeśli się poboba. A jeśli nie, to chętnie usłyszę co jest nie tak.

Czy to prawie niezmienione?

Czy czarno białe?

Za wszelkie komentarze dziękuję.
    D300s F80 i dodatki.

Domyślnie

szczerze mowiac mnie sie zadne nie podoba. Razi mnie wielka czerń dookola, nieuzasadniony szum, kolorystyka. Kompozycja tez nie jest zbyt interesująca.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

To pierwsze, to jakiś eksperyment, a drugie ratowanie sytuacji?
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa - Elbląg

Domyślnie

Drugie bardziej, tylko ten odbłysk na murze trochę przeszkadza, i nie widać światła z latarni(lampy).

Domyślnie

co do jedynki: jak zaczynalem swojá przygode z grafiká komputerowá - jakies 5 lat temu - uslyczaslem ze dobry grafik w ps-ie uzywa tylko gausian blur, wydawalo mi sie to dosc dziwne, skoro ps umozliwia uzywanie tylu filtrow, z czasem sam doszedlem do wniosku ze sporo tych cyfrowych efektow jestem w stanie zrobic sam, dodawanie filtra ziarna czy posteryzacja nie sluzá za bardzo zdjéciom.
    o ile jedynka jest makabryczna - dodatkowo blik ktory pasujá nie w piéc ni w dziesiéc, o tyle w dwojce dalo by rade cos zrobic, napewno kamenica a drugim planie jest za mdla, jak by dodac troche kontrastow to moze by cos z tego bylo. a tak lipa straszna
    jezeli pozwolisz to moge sie pobawic i cos z tym zrobic

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    jezeli pozwolisz to moge sie pobawic i cos z tym zrobic
    Bardzo proszę.
    Zdjęcie zrobiłem wczoraj ok 20 i było już raczej ciemno. Podobał mi się ten ciemny niby korytarz i światło na końcu.
    Coś niby "Światełko w tunelu" tylko nie za bardzo wyszło
    D300s F80 i dodatki.

Domyślnie

a masz moze plik prosto z aparatu? z tym ciézko cos zrobic - jezeli masz bez obrobki to podeslij mi na priva albo umiesc na wátku

Domyślnie

w mojej wersji wygláda to tak

niestety plik byl w dosyc slabej jakosci i niewiele udalo sie wyciágnác, ale mysle ze efekt lepszy niz w oryginale

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta

niestety plik byl w dosyc slabej jakosci i niewiele udalo sie wyciágnác, ale mysle ze efekt lepszy niz w oryginale
    Efekt zdecydowanie lepszy. I prawie oddaje to co chciałem uzyskać. Muszę jeszcze poćwiczyć. Dzięki
    D300s F80 i dodatki.

Uprawnienia umieszczania postów