Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Posiłek

Domyślnie Posiłek

Czekałem na motyla, a tu przyszedł:

Zaczął się posilać

Ale przyleciała pszczoła, więc się oddalił.

A później odbyło się jeszcze forum dyskusyjne.

Bardzo proszę o komentarze i uwagi.
    D300s F80 i dodatki.

Domyślnie

dla mnie nr.2 , mz wszystkie przeostrzone , szkoda cięć a kadry mi się nie podobają

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arachiusz Zobacz posta
    dla mnie nr.2 , mz wszystkie przeostrzone , szkoda cięć a kadry mi się nie podobają
    Z ostrzeniem po zmniejszeniu trochę przedobrzyłem.
    Konik polny to jeszcze spokojne stworzenie, ale pszczoły to takie ruchliwe stworzonka, że nie sposób dobrze kadrować, człowiek się męczy, żeby ostre wyszło, a jak są trzy to już bez szans.

Ale trzeba próbować.
    D300s F80 i dodatki.

Domyślnie

no właśnie duuuuuuużo czasu trzeba albo szczęścia by w locie zrobić , ja jak ostatnio w locie bzygi fociłem siadłem przy maku i po godzinie 3 foty mi wyszły

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

Cierpliwy człowiek z Ciebie. Mnie po 15 minutach już nosi Ale również dlatego Twoje zdjęcia biją moje na głowę.
    D300s F80 i dodatki.

Domyślnie

Dobre, nawet bardzo dobre - zwłaszcza nr 2 i 1. Reszta: mniej ciekawe kadry, chociaż technicznie ok.
    Może faktycznie minimalnie przeostrzone.
    Swoją drogą, dziwna prawidłowość: jak ktoś zrobi ładne zdjątka, to krytykują, a jak ktoś pstryknie jakiegoś kiczora i napisze, że ma małe doświadczenie, debiutant, etc., to mu słodzą. Jak to jest? Tak "dla zachęty" i "bij mistrza", czy jakoś inaczej ?
    2x Fuji S5 Pro; MB-D200, Tokina 12-24 /4; Tamron 17-50 /2.8; Nikkor 18-105 /3.5-5.6 VR; Sigma 70-200 /2.8 APO HSM; Sigma Macro 50 /2.8; Nikon SB-900 i SB-800, Manfrotto, i conieco drobiazgów.

Domyślnie

ja siedzę z lenistwa , bo łazić mi się już nie chce

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Uprawnienia umieszczania postów