Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

Poza tym ze zdjecie mi sie podoba, to rowniez pierwsze skojarzenie z zakonnicami.
    Jestem na tak, tylko czy koniecznie slub i koniecznie reportaz?

Pozdrowionka
    T.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastiann Zobacz posta
    Zabij mnie ale pomyślałem w pierwszej chwili dokładnie to samo...
    w sumie gdybym to zrobił ... to uzyskałbym nastój który Wam się kojarzy... pogrzebowy.
    Mam wrażenie ze nie potrzebnie do tej foty dokleiłem jeszcze taki tytuł i to był pewnie dodatkowy gwóźdź do trumny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alexkoz Zobacz posta
    w sumie gdybym to zrobił ... to uzyskałbym nastój który Wam się kojarzy... pogrzebowy.
    Mam wrażenie ze nie potrzebnie do tej foty dokleiłem jeszcze taki tytuł i to był pewnie dodatkowy gwóźdź do trumny
    Jakbyś to wrzucił do "martwa natura/abstrakcje" to by się wszyscy zachwycali a tak ... masz co chciałeś. Pogrzeb.

Domyślnie

żeby troszkę dopełnić obrazu uroczystości parę typowych fot:
    [2]
    [3]
    [4]
    [5]
    [6]

Domyślnie

Albo mi się wydaję, albo te fotki jakieś takie w zimnej tonacji utrzymane. Zdecydowanie bardziej mi podchodzą "ciepłe śluby".

Domyślnie

alexkoz mów co chcesz, ale albo ten slub tez taki "pogrzebowy" miał być, albo chciales go zrobic w c&b, ale sie rozmyśliłes w połowie konwersji...

ps. po obejrzeniu 1 fotki, pomyslalem - taka fajna panna, a taki stary gośc ...
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

...no nieee... teraz to juz jestem pewien, ze to "Corpse Bride"...!

...dam Ci rade.. nie pokazuj tego Mlodym... chyba ze sa 1oo% fanami frankensteina i adam's family...

...masakra...

pozdrawiam

m

ps. na pocieszenie napisze, ze w "oryginalnosc" masz u mnie najwyzsze noty...!!
    :::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::
    :: wedding photography [http://looanah.com] ::
    :::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::

Domyślnie

W przypadku jedynki, ten sposób obróbki bardzo mi pasuje, niestety na "żywym" obiekcie już nie...
    Grupa GRYF | D300s | MB-D10 | N12-24/4 G DX AF-S | N17-55/2.8 G DX AF-S | SB-800 | and ...

Domyślnie

Na pocieszenie: to nie kadry są problemem, tylko obróbka. Podnieś saturacje, troszkę ocieplij (może nawet wystraczy sama saturacja) i powinno być dużo lepiej (a przynajmniej bardziej radośnie).

Domyślnie

W pierwszej chwili pomyślałem sobie że się teraz już czepiacie - jaka zimna tonacja?! Jaki frankenstein?!
    Poleciałem w pracy odpalić zdjęcia na innym kompie no i okazało się że znowu dałem d..y, muszę natychmiast wykalibrować mój monitor! Proszę mi wierzyć te zimne trupie kolory nie były moim zamysłem.
    Dziękuje za wszystkie komenty wezmę je sobie do serca.
    pozdrawiam
    Olek

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów