1.
Może być ?![]()
Szukaj
1.
Może być ?![]()
Ładne, jestem na TAK![]()
ładne, ładne....Pokaż jakiegos całego "Prosiaka" jak masz
A przy okazji.. bo domyslam sie, ze to zdjecia z toru Poznań. Nigdy nei mialem okazji na nim być, a chetnie bym sie kiedys wybrał na jakas impreze. Jak wyglada sprawa wlasnie robienia zdjec? Są ogolnodostepne, dobre miejsca do fotografowania, czy raczej bez akredytacji i mozliwosci wejscia na murawe nie ma co ?
zdecydowanie z ktrotkei czasy... ledwo widac poruszenie samochodu...
Jakiś prosiaczek się znajdzie![]()
Aby robić zdjęcia na torze na murawie musisz mieć akredytacje.
Oczywiście są miejsca gdzie możesz łandie porobić bez wchodzenia na tor ale musisz mieć długie szkiełko
nie mógłbym robić na dłuższych czasach ponieważ nie dysponuję VR i zdjęcia byłyby poruszone
oj chyba nie wiemy za bardzo o co chodzinie mógłbym robić na dłuższych czasach ponieważ nie dysponuję VR i zdjęcia byłyby poruszonesadzac po obrocie kol i szacujac predkosc na TP to byly to czasy 250-350
zeby to fajnie wygladalo i mialo jako taki sens to czasy 80-125
ictus, jestes niesamowity! zeby po zdjeciach i poruszeniu kol okreslic czasy... niezle juz masz doswiadczeniepozdrawiam!
Zdjęcia sportowe w duuużym formacie. Zapraszam!
www.blog.pressfocus.pl
Z wlasnego doswiadczenia wiem ze VR nie pomaga w panoramowaniu, nigdy go nie uzywam, jakos zawsze bez niego mam ostrzejtak jak ictus napisal, przy takich zdjeciach jak sie uzyje np 1/125 to bedzie juz fajny efekt.
D750 : D800 : D500 : D7200 : AF-S 16-35 4 VR : AF 24-120 4 VR : AF 20 2.8 : AF-S 80-200 2.8 : AF-S 400 2.8 : AF-S 500 4 VR : SB900 : SB800 : WT-4 : UT1
www.mjagielski.pl www.photoaction.pl
Skontaktuj się z nami