Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 38

Wątek: d50-mozliwosci

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcelis
    To jest po prostu "polska rzeczywistość"

eee...tam...a skąd później NP ma nagrody za sprzedaż?
    dobry marketing polega na sprzedaniu klientowi czegoś, czego klient absolutnie nie potrzebuje
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ALF
    Cytat Zamieszczone przez marcelis
    To jest po prostu "polska rzeczywistość"

eee...tam...a skąd później NP ma nagrody za sprzedaż?
    dobry marketing polega na sprzedaniu klientowi czegoś, czego klient absolutnie nie potrzebuje
    Jak to nie potrzebuje ? Przeca klient zdecydował się po takiej argumentacji sprzedawcy na zakup Kupił aparat srebrny żeby głupio nie wygladać (nie jakiś profesjonalista) a mimo to taki, że że jak zobaczą go znajomi to od razu z szacunkiem popatrzą na zdjęcia jego autorstwa. Najwyraźniej czegoś takiego szukał.
    Jeśli sądzić po tym dialogu, to sprzedawca bardzo dobry (poza wpadką z coolpixem).A o poziomie klienta nie wypada dyskutować Każdy ma inne potrzeby i inne formy zaspakajania ich
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

pozdrawiam
    Paweł

marcineq
    Gość

Domyślnie

A ja miałem niadawno taką przygode w MM, a mianowicie poprosiłem Panią w dziele FOTO o D50, i sobie macam i ogladam,a Pani chyba sie postanowiła wykazać i mówi ze D50-tka jest o niebo lepsza od D70 A ja sie pytam, czy chodzi jej o S-ke, a ona mówi że NIKON wprowadzając D70s dodał tylko literke do nazwy i tyle

sailor
    Gość

Domyślnie

(poza wpadką z coolpixem)

jaka wpadka .. przeceiz wszystkie nikony w fotojokerze nazywaja sie coolpixy ostatnio widzialem coolpixa d70s az chcialem zdjecie zrobic

ona mówi że NIKON wprowadzając D70s dodał tylko literke do nazwy i tyle
    imho niewiele sie pomylila bo przecietny fotopstryk nawet nie zauwazy ze cokolwiek zmieniono

Domyślnie

wiecie sprzedawcy tacy juz sa... w nowej galerri copernicus w Toruniu jest sklep Nikona. to pani wiedziala nt sprzetu mniej niz ja niestety....
    a pan w media markt probowal mi wcisnac ze gadajaca mapa w GPS to funkcja urzadzenia a nie mapy. <lol>

Domyślnie

Jak widac w stopce, uzywam F60, ale prawie kazdy nowy napotkany
    w realu rozmowca pyta, czy to cyfrak.
    Jest jakies zboczenie w tym narodzie...

btw: Widocznie F60 nie wyglada jeszcze tak staro
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

smiejcie sie, smiejcie, a tu zaraz zobaczymy posta "jestem zaawansowanym amatorem, kupilem srebrnego kólpiksa d50. co to znaczy p/a/m/s.. ?"
    old punks never die
    http://www.lightstalkers.org/krystian_maj
    leica M6, lomo, polaroid100, mamiya, field 5x7, cambo 4x5", schneider, yashica 35electro, D2H

Domyślnie

...i dlaczego nie moge kadrowac przez LCD, no i najwazniejsze: gdzie u diaska jest guzik do zooma??
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kwasik
    ...i dlaczego nie moge kadrowac przez LCD, no i najwazniejsze: gdzie u diaska jest guzik do zooma??
    chyba masz zepsuty, i jeszcze wzial i guziki powypadaly, jak sport robisz to kanona powinienes kupic, kazdy profi robi sport kanonem, szczegolnie na olimpiadach dobre, bo dostajesz kupony na hotdogi
    ... a teraz jest wersja specjalnie do robienia slubow, kanonik sie nazywa, lepsze zdjecia w kosciele robi, nawet po ciemku
    ....ehhh nie moglem sie powstrzymac
    Andrzej

Domyślnie

dostajesz kupony na hotdogi
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów