Zamieszczone przez marcelis
eee...tam...a skąd później NP ma nagrody za sprzedaż?![]()
dobry marketing polega na sprzedaniu klientowi czegoś, czego klient absolutnie nie potrzebuje![]()
Szukaj
Zamieszczone przez marcelis
eee...tam...a skąd później NP ma nagrody za sprzedaż?![]()
dobry marketing polega na sprzedaniu klientowi czegoś, czego klient absolutnie nie potrzebuje![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Jak to nie potrzebuje ?Zamieszczone przez ALF
Przeca klient zdecydował się po takiej argumentacji sprzedawcy na zakup
Kupił aparat srebrny żeby głupio nie wygladać (nie jakiś profesjonalista) a mimo to taki, że że jak zobaczą go znajomi to od razu z szacunkiem popatrzą na zdjęcia jego autorstwa. Najwyraźniej czegoś takiego szukał.
Jeśli sądzić po tym dialogu, to sprzedawca bardzo dobry (poza wpadką z coolpixem).A o poziomie klienta nie wypada dyskutowaćKażdy ma inne potrzeby i inne formy zaspakajania ich
![]()
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
pozdrawiam
Paweł
A ja miałem niadawno taką przygode w MM, a mianowicie poprosiłem Panią w dziele FOTO o D50, i sobie macam i ogladam,a Pani chyba sie postanowiła wykazać i mówi ze D50-tka jest o niebo lepsza od D70A ja sie pytam, czy chodzi jej o S-ke, a ona mówi że NIKON wprowadzając D70s dodał tylko literke do nazwy i tyle
![]()
(poza wpadką z coolpixem)
jaka wpadka .. przeceiz wszystkie nikony w fotojokerze nazywaja sie coolpixyostatnio widzialem coolpixa d70s
az chcialem zdjecie zrobic
imho niewiele sie pomylilaona mówi że NIKON wprowadzając D70s dodał tylko literke do nazwy i tylebo przecietny fotopstryk nawet nie zauwazy ze cokolwiek zmieniono
wiecie sprzedawcy tacy juz sa... w nowej galerri copernicus w Toruniu jest sklep Nikona. to pani wiedziala nt sprzetu mniej niz ja niestety....
a pan w media markt probowal mi wcisnac ze gadajaca mapa w GPS to funkcja urzadzenia a nie mapy. <lol>
Jak widac w stopce, uzywam F60, ale prawie kazdy nowy napotkany
w realu rozmowca pyta, czy to cyfrak.
Jest jakies zboczenie w tym narodzie...
btw: Widocznie F60 nie wyglada jeszcze tak staro![]()
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
smiejcie sie, smiejcie, a tu zaraz zobaczymy posta "jestem zaawansowanym amatorem, kupilem srebrnego kólpiksa d50. co to znaczy p/a/m/s.. ?"
old punks never die
http://www.lightstalkers.org/krystian_maj
leica M6, lomo, polaroid100, mamiya, field 5x7, cambo 4x5", schneider, yashica 35electro, D2H
...i dlaczego nie moge kadrowac przez LCD, no i najwazniejsze: gdzie u diaska jest guzik do zooma??
D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|
chyba masz zepsuty, i jeszcze wzial i guziki powypadaly, jak sport robisz to kanona powinienes kupic, kazdy profi robi sport kanonem, szczegolnie na olimpiadach dobre, bo dostajesz kupony na hotdogiZamieszczone przez kwasik
... a teraz jest wersja specjalnie do robienia slubow, kanonik sie nazywa, lepsze zdjecia w kosciele robi, nawet po ciemku
....ehhh nie moglem sie powstrzymac![]()
Andrzej
dostajesz kupony na hotdogi![]()
D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|
Skontaktuj się z nami