Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: ... 2

bombel
    Gość

Domyślnie

Widzisz... Zdjęcie jest ładnie wypatrzone, starannie skadrowane, wykonanie nie budzi zastrzeżeń, a nawet w swoim rytmie i minimaliźmie interesujące. CO tu dużo gadać - jest dobre.

Ale samo przemawia słabo. Zrób ciąg dalszy, nazwij go jakoś (najbardziej banalne co mi przychodzi do głowy to Rytmy Architektury, lub jakoś lepiej - to tylko przykład) i zamieść jeszcze dwa podobne, ale inne.

I wtedy dopiero będzie rzucać na kolana.

bombel
    Gość

Domyślnie

O to chodziło. Jeszcze trzecie, a jak są tak dpbre, to jeszcze ze dwa.

Domyślnie

no będzie więcej ale nie już
    pattom

bombel
    Gość

Domyślnie

To w takim razie Duży Plus będzie 'nie już' - ale mały mogę przyznać teraz.

Podoba się i zaciekawia.

Domyślnie

no nie wiem bombel czy tak moze rzucic na kolana bo tak naprawde nie mo co. wiem ze to rytm ale czemu taka monotonia, gdyby znalazl sie jakis element ktory przykuwa uwage, a tutaj masz prawdopodobnie filary z jakąs nieciekawą okladziną, a na drugim obrocony o 90 stopnii bydynek, chociaz kadr jest calkiem ciekawy, to jest to o czym juz rozmawialismy, trzymanie sie pewnych stereotypow bywa nudne i monotonne. do mnie te zdjecia nie przemawiają, ale moze ja jestem spaczony udziwnianiem? krzywe rulez
    pozdrawiam

Domyślnie

Kurcze, jeśli możesz to zamieszczaj fotki na innym serwerze, bo nie mogę ich sobie pooglądać.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

bombel
    Gość

Domyślnie

Nie przejmuj się Paweł, tylko dawaj więcej. Drugie lepsze niż pierwsze, z niecierpliwością czekam na trzecie!!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów