Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Symbioza?

Domyślnie Symbioza?

Witam

Kontynuacja serii człowiek vs. natura. Mam nadzieje, że jeszcze nie macie tego tematu po dziurki w nosie. Obiecuje, że po tej focie, odłożę tą tematykę na jakiś czas

Wstawiam dwie wersje, kolor i bw. Do BW nie jestem przekonany, zupełnie nie czuje tej konwersji. Dlatego postanowiłem właśnie w takiej wersji pokazać to zdjęcie, może usłyszę jakieś wskazówki odnośnie przejścia kolor=>b&w

Czekam na wszystkie wasze uwagi z niecierpliwością

1.

2.

Domyślnie

2 bardziej mroczne...1 tez ok
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Domyślnie

Mnie bardziej odpowiada kolor, bw napewno tez moze wygladac interesujaco ale dla mnie napewno nie w tym wydaniu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paparazzo Zobacz posta
    Mnie bardziej odpowiada kolor, bw napewno tez moze wygladac interesujaco ale dla mnie napewno nie w tym wydaniu
    no właśnie tu jest mój problem, chciałbym bardzo w bw, ale jak patrze na swoje prace po konwersji to już chyba lepiej, w moim przypadku, ściągnąć ze zdjęcia saturacje. Dlatego właśnie bw tu się pojawiło, okazja dla Was żeby po mnie pojechać, a dla mnie żeby się uczyć

Domyślnie

1 - Super
    NIKON D80 , EM | MB D80 | N18-135 | N50 1.8 | N70-300VR | T80-200 | S15 2.8 | S500 6.3 | TC x2 | SB 600 |

Domyślnie

kolor ok , bw niebardzo mi lezy. fota fajna pozdro.....................

bombel
    Gość

Domyślnie

Mosquito - szczere gratulacje! Duży plus!

Co prawda popracowałbym nad niebem w wersji b&w, ale wcale nie uważam tej wersji za gorszą. Dałoby się coś może jeszcze wycisnąć, ale jest bardzo fajna. Niebo tylko zbyt stanowcze bliżej.

I jeszcze raz: gratulacje!

Domyślnie

Ja również pogratuluję obróbki. Mi bardziej "leży" jedynka, bo B&W jest nieco za ciemny. No i czekam na więcej "symbiotycznych" zdjęć.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Mosquito - szczere gratulacje! Duży plus!
    Dzięki, pewni urzekły Cie proste ściany i dramatyczne niebo z jedynki, no ale w końcu to twoja szkoła, nie mógłbym inaczej
    A co do 2 to bliżej mi do tego co napisała o nim paparazzo, tylko brakuje mi szczegółowego wyliczenia wad tej konwersji. Karolina, swego czasu, pisała że nie czuje które zdjęcie jest dobre a które nie, chyba mnie też się to udzieliło

Domyślnie

to tak na szybko jakbym ja to mniej wiecej widziala:

jesli cos to zaraz usuwam...

w Twoim wykonaniu przede wszystkim draznilo mnie tak kontrastowe niebo, a co za tym idzie "dziury" w nim, oraz brak szczegulow na lini drzew i budynkow w oddali

pozdrawiam pozna pora i zmykam do lozeczka

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów