swiatlo niezle, GO za duza i stad "mgla" na oku,szkoda ze nie focilas na wiekszej dziurze,by dodalo ekspresji.kolor tla:w B&W byloby rewelacyjne.az sprawdze.pozdr
![]()
Szukaj
swiatlo niezle, GO za duza i stad "mgla" na oku,szkoda ze nie focilas na wiekszej dziurze,by dodalo ekspresji.kolor tla:w B&W byloby rewelacyjne.az sprawdze.pozdr
![]()
camera obscura i ta i ta...
parę fotek
i ja myślę że w BW lepsze będzie , oczy przesliczne
Moje klimaty. Bardzo fajnie z tym, że sugerowałbym odważniejszy i bardzo dokładny retusz skóry. Kolorystyka na +.
Dla Was panowie daje w b&w
Może i lepiej..... sam nie wiem
A Wszystkim dziękuję za komentarze i odwiedziny![]()
a mnie interesuje czym to jakim szklem zrobione hmm ?
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
Na moim lcd (thinkpad) bw wygląda na lekko niebieskie.
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
tło jak pulpit w windows 95fajne zdjecie
Jesli BW, to osobiscie widzialbym to raczej w ten sposob:
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Na wyposażeniu mam na razie 50mm/1.8D w połączeniu z D80 i sB 800. Skromnie to moje wyposażenie ale na początek przygody wystarczy. Do nauki jak dla mnie na razie w sam raz ,zresztą uważam że stałka bardzo dużo może nauczyć( a i ostrość jest dla mnie bardzo dobra). Może bokeh mogłaby mieć ładniejszy ale przecież to tylko 500zł więc czego więcej wymagać od tego szkiełka
Pozdrawiam.
Alien, czy wybielałeś oczy? Rzuciła mi się w oczy nieskazelitna biel ...
D70s
Skontaktuj się z nami