w takim razie się nie pomyliłem - dwójka mi nie leżała od razu a poza tym wiedziałem że gość jest za wysoko. Skąd więc ten "pomidor" kolego![]()
Szukaj
w takim razie się nie pomyliłem - dwójka mi nie leżała od razu a poza tym wiedziałem że gość jest za wysoko. Skąd więc ten "pomidor" kolego![]()
=> całe życie zastanawiam się co tutaj umieścić <=
zeby nie byc goloslownym
pozdrawiam
fakt się liczy. . Wiedziałem że człek jest zbyt wysoko. płyn z butelki i owszem mi nie pasował ale zauważ że oglądałem powiększenie tego co zamieściłeś a w wielkim rozmiarze to nie było. Mazę na kracie widziałem ale po prostu zignorowałem jako mało wiarygodną.
Umówmy się tak - Ty mi postawisz browara w zamian za co ja Tobie postawię browara![]()
Spoko - nie robmy z tego afery. Fotke umiescilem tutaj nie po to aby przechwalac sie umiejetnosciami, tylko po to aby umilic sobie i innym czas. To co mi sie w niej podobalo, to to, ze przesuniecie kolesia wyszlo tak subtelnie, ze ciezko bylo to dostrzec. Bylem ciekaw czy komus uda sie wylapac jakies wtopy.
A samo zdjecie rowniez nie bylo popisowe - tak naprawde prezentowanie go tutaj to wyrwanie czegoś tam z kontekstu (zamysl i czesciowe wykonanie przypada pewnemu cenionemu malarzowi i zostalo stworzone glownie na jego uzytek).
No offence, buddy
Pozdrawiam
AK
no bother, buddy - we are nikon's crew
wybacz ze czasem klotliwy jestem i sie czepiam.
swiatlo niekonsekwentne ? akurat to nie to, bo to wielokrotna expozycja więc wszystkie 3 klatki bylu ustawiane manual i expozycja na wszystkich jest taka sama, więc nie ma mowy o niekonsekwencji
a fota pokazuje moje 3 haniebne oblicza![]()
Heh i wyszło na to, że sie czepiam teraz - sorkiPo prostu takie wrazenie odnioslem.
A propo konia (nie wiem czy chcesz tego sluchac), to przegladam jeszcze Twoje starocie i http://i183.photobucket.com/albums/x...th/rozne/6.jpg jest bardzo fajne. Gdyby tylko twarz była bardziej wygłodzona i koścista dla mnie ta praca była by naprawdę ekstra!
Pozdrawiam
AK
Skontaktuj się z nami