Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Wątek: jump

puchbeary
    Gość

Domyślnie

w takim razie się nie pomyliłem - dwójka mi nie leżała od razu a poza tym wiedziałem że gość jest za wysoko. Skąd więc ten "pomidor" kolego

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puchbeary Zobacz posta
    w takim razie się nie pomyliłem - dwójka mi nie leżała od razu a poza tym wiedziałem że gość jest za wysoko. Skąd więc ten "pomidor" kolego
    No tak - częściowo musze się z tobą zgodzic. Pamietajmy tylko, ze tobie coś tam nie grało z płynem z butelki, więc były to tylko przypuszczenia Ale dobra - w sumie byłeś pierwszy, heh żeby nie byc gołosłownym masz u mnie browca.
    => całe życie zastanawiam się co tutaj umieścić <=

Domyślnie

zeby nie byc goloslownym

pozdrawiam

puchbeary
    Gość

Domyślnie

fakt się liczy. . Wiedziałem że człek jest zbyt wysoko. płyn z butelki i owszem mi nie pasował ale zauważ że oglądałem powiększenie tego co zamieściłeś a w wielkim rozmiarze to nie było. Mazę na kracie widziałem ale po prostu zignorowałem jako mało wiarygodną.
    Umówmy się tak - Ty mi postawisz browara w zamian za co ja Tobie postawię browara

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    widziesz chyba mnie nie zrozumiales na początku.
    nie chodzilo mi ze jestem cwaniak tylko o to ze spodziewalem sie więcej niz przesuniecie kolesia do gory, widzialem wiele fotomontazy i sam kilka zrobilem, nie chodzi o to zeby sie chwalic tylko o to ze w Twoim montazu tak naprawde nie ma sie czym zachwycac - przykro mi jezeli chciales uslyszec ze zrobiles bombową rzecz i ze nie da sie zauwazyc, ja szukalem czegos extra.
    a komentarz anglojęzyczny nie byl cwaniacki - tylko podniesienie rękawicy, ze mozna zrobic więcej niz ty

btw. wiele rzeczy ktore oglądales to stare rzeczy, moze masz racje ze infantylne, ale trening czyni mistrza
    pozdrawiam
    Spoko - nie robmy z tego afery. Fotke umiescilem tutaj nie po to aby przechwalac sie umiejetnosciami, tylko po to aby umilic sobie i innym czas. To co mi sie w niej podobalo, to to, ze przesuniecie kolesia wyszlo tak subtelnie, ze ciezko bylo to dostrzec. Bylem ciekaw czy komus uda sie wylapac jakies wtopy.
    A samo zdjecie rowniez nie bylo popisowe - tak naprawde prezentowanie go tutaj to wyrwanie czegoś tam z kontekstu (zamysl i czesciowe wykonanie przypada pewnemu cenionemu malarzowi i zostalo stworzone glownie na jego uzytek).

No offence, buddy

Pozdrawiam
    AK

Domyślnie

no bother, buddy - we are nikon's crew
    wybacz ze czasem klotliwy jestem i sie czepiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puchbeary Zobacz posta
    Umówmy się tak - Ty mi postawisz browara w zamian za co ja Tobie postawię browara
    Hehe PASI Kiedykolwiek przed wypadem do Kraka wyślij info na PW i jestem do usług!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    zeby nie byc goloslownym

pozdrawiam
    Fajne, szczególnie ekspozycja na szafce kuchennej. Światło troszke niekonsekwentne i "międzynarodowy znak nietolerancji" jak pół dupy zza krzaka. Ale i tak fajne

Pozdrawiam
    AK

Domyślnie

swiatlo niekonsekwentne ? akurat to nie to, bo to wielokrotna expozycja więc wszystkie 3 klatki bylu ustawiane manual i expozycja na wszystkich jest taka sama, więc nie ma mowy o niekonsekwencji
    a fota pokazuje moje 3 haniebne oblicza

Domyślnie

Heh i wyszło na to, że sie czepiam teraz - sorki Po prostu takie wrazenie odnioslem.
    A propo konia (nie wiem czy chcesz tego sluchac), to przegladam jeszcze Twoje starocie i http://i183.photobucket.com/albums/x...th/rozne/6.jpg jest bardzo fajne. Gdyby tylko twarz była bardziej wygłodzona i koścista dla mnie ta praca była by naprawdę ekstra!

Pozdrawiam
    AK

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów