Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Wątek: jump

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

No to jestem w delikatnym szoku bo myślałem, że to render! Nieźle, nieźle kolego...
    => całe życie zastanawiam się co tutaj umieścić <=

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    widziesz chyba mnie nie zrozumiales na początku.
    nie chodzilo mi ze jestem cwaniak tylko o to ze spodziewalem sie więcej niz przesuniecie kolesia do gory, widzialem wiele fotomontazy i sam kilka zrobilem, nie chodzi o to zeby sie chwalic tylko o to ze w Twoim montazu tak naprawde nie ma sie czym zachwycac - przykro mi jezeli chciales uslyszec ze zrobiles bombową rzecz i ze nie da sie zauwazyc, ja szukalem czegos extra.
    a komentarz anglojęzyczny nie byl cwaniacki - tylko podniesienie rękawicy, ze mozna zrobic więcej niz ty

btw. wiele rzeczy ktore oglądales to stare rzeczy, moze masz racje ze infantylne, ale trening czyni mistrza
    pozdrawiam
    Spoko - nie robmy z tego afery. Fotke umiescilem tutaj nie po to aby przechwalac sie umiejetnosciami, tylko po to aby umilic sobie i innym czas. To co mi sie w niej podobalo, to to, ze przesuniecie kolesia wyszlo tak subtelnie, ze ciezko bylo to dostrzec. Bylem ciekaw czy komus uda sie wylapac jakies wtopy.
    A samo zdjecie rowniez nie bylo popisowe - tak naprawde prezentowanie go tutaj to wyrwanie czegoś tam z kontekstu (zamysl i czesciowe wykonanie przypada pewnemu cenionemu malarzowi i zostalo stworzone glownie na jego uzytek).

No offence, buddy

Pozdrawiam
    AK
    => całe życie zastanawiam się co tutaj umieścić <=

Domyślnie

no bother, buddy - we are nikon's crew
    wybacz ze czasem klotliwy jestem i sie czepiam.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów