Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Wątek: jump

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jakubs Zobacz posta
    Myślę, że było wiele prób, w końcu wybrane kilka i powklejane do jednego tła, a co do strzasakanej butelki... to tez wątpię, żeby to nie było wklejone, choć może.... jednak prawdopodobnie nie.
    Próba była jedna jedyna Zdjęcie seryjne - 5 klatek na sekunde. Tylko jedna z tych fotek była modyfikowana. Stłuczona butelka is real.

Jeszcze poczekam trochę nim pokaże modyfikowana klatkę...

Pozdo
    AK
    => całe życie zastanawiam się co tutaj umieścić <=

pebees
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akrzykalski Zobacz posta
    (..)
    ale próba była jedna więc cały ten bałagan w kadrze to nie nasza sprawka...
    A, to nie wy potłukliście butelkę?
    Cytat Zamieszczone przez akrzykalski Zobacz posta
    Próba była jedna jedyna Zdjęcie seryjne - 5 klatek na sekunde. Tylko jedna z tych fotek była modyfikowana. Stłuczona butelka is real.
    Szkoda, że nie sprzątnięta...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    A, to nie wy potłukliście butelkę?
    nie no my też rozbiliśmy flaszkę... ale tylko jedną, w miejscu gdzie było pełno tego typu świństwa.
    Kurcze teraz mi głupio, więc wróce tam posprzątać po sobie, heh

Pozdrawiam
    AK

Domyślnie

Dwojeczka jest przerabiana ;]
    Ale gdybys nie powiedzial nikt by sie nie kapnal. Poznac to mozna w zasadzie przede wszystkim po tym elemencie-krzaczku za plotem (moim zdaniem) bo jest za bardzo "wyciety" w stosunku do tego co widac na pozostalych fotkach - i widac mz lekki retusz (takie zafalowanie rzeczywistosci):

Talking bingo

@anchel BINGO!! W razie wypadu do Krakowa honorowym browarem służę.

Wszystko wyjaśniają zdjęcia poniżej...

Ach... nic Wam nie umknie!

Pozdrawiam
    AK

Domyślnie

e tam - jak masz rozmyte tlo to latwo cos takiego zrobic, ja myslalem ze cos bylo zrobione grubo a tu taki light.
    wstydz sie - to ja w pracy zamiast pracowac przygládam sie i wzrok psuje, a tu taki detal.
    next time I'll show you something more interesting than this fucking one

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    e tam - jak masz rozmyte tlo to latwo cos takiego zrobic, ja myslalem ze cos bylo zrobione grubo a tu taki light.
    wstydz sie - to ja w pracy zamiast pracowac przygládam sie i wzrok psuje, a tu taki detal.
    next time I'll show you something more interesting than this fucking one
    Każdy orze jak może...
    A co do tła, hmmm wcale nie takie rozmyte, przecież część siatki i drzewka była przesłonięta. Oczywiście rozumiem, że dla Ciebie takie coś to pestka, więc proszę o bardziej ambitny (mniej "fucking one") przykład, bo tak na sucho można sobie pomyśleć, że ktoś tutaj szczeka na za wysoko rosnące jabłka.

Pozdrawiam
    AK

Domyślnie

no z tym szczekaniem to przesadziles, jak bede mial chwile to cos wrzuce ale mozesz zajzec do mojego tymczasowego portfolio:

http://s183.photobucket.com/albums/x.../competitions/

http://s183.photobucket.com/albums/x...avgth/rysunek/

http://s183.photobucket.com/albums/x...slavgth/logos/

http://s183.photobucket.com/albums/x...slavgth/rozne/

to tak na poczátek, sorki ze w tym wátku no ale sam wiesz...

Domyślnie

Cóż mogę napisac... niezły JIHAD.

Szczerze, IMO kilka niezłych prac naprawde wpadło mi w oko, dla kontrastu znalazło się też sporo infantylnych pikczersów. Ale spox, ja tam się nie znam, więc nie traktuj tego jako atak, czy wjazd na EGO. Umiejętności na pewno masz spore - to nie podlega dyskusji. Gratuluje. Zastanów tylko czasem dwa razy zanim coś napiszesz (obcojęzyczne zdanie), bo tego typu komentarze są skrajnie cwaniackie i buraczane!

Jako przeciwwagę napiszę:
    http://i183.photobucket.com/albums/x...th/rozne/7.jpg jest naprawde fajne i proponuję zakończyc dyskusję.

Pozdrawiam
    AK

Domyślnie

widziesz chyba mnie nie zrozumiales na początku.
    nie chodzilo mi ze jestem cwaniak tylko o to ze spodziewalem sie więcej niz przesuniecie kolesia do gory, widzialem wiele fotomontazy i sam kilka zrobilem, nie chodzi o to zeby sie chwalic tylko o to ze w Twoim montazu tak naprawde nie ma sie czym zachwycac - przykro mi jezeli chciales uslyszec ze zrobiles bombową rzecz i ze nie da sie zauwazyc, ja szukalem czegos extra.
    a komentarz anglojęzyczny nie byl cwaniacki - tylko podniesienie rękawicy, ze mozna zrobic więcej niz ty

btw. wiele rzeczy ktore oglądales to stare rzeczy, moze masz racje ze infantylne, ale trening czyni mistrza
    pozdrawiam

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów