Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: jump

Talking jump

Cześć,

Tak nurtuje mnie pewna kwestia dotycząca poniższego zdjęcia, więc rzucam pytanie na forum.
    Czy widać aby w jednej z wystawionych fotek było coś majstrowane (w sensie fotomontarz)?? Heh jeśli tak to co...

a oto link do wiekszej wersji: http://wrzaski.z-krakowa.pl/misc/lb_jump.jpg (nie polecam otwiarania w Internet Exploderze)

Marchewkowo dopiszę, że ten kto zdemaskuje oszustwo jako pierwszy ma u mnie browca postawionego przy okacji odwiedzin grodu Kraka.

Pozdrawiam
    AK
    => całe życie zastanawiam się co tutaj umieścić <=

Domyślnie

no nie widac, ale dopiero wstalem

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Na zdjęciu Nr 2 Pan jest wklejony? Obstawiałbym że pierwotnie to zdjęcie było puste - bez pana.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puchbeary Zobacz posta
    Na zdjęciu Nr 2 Pan jest wklejony? Obstawiałbym że pierwotnie to zdjęcie było puste - bez pana.
    Zakładając, że tak to po czym to wnioskujesz??

puchbeary
    Gość

Domyślnie

powiększyłem sobie ta fotkę. Jakoś dziwnie wygląda ta woda wylewająca się z butelki. Brzegi strasznie regularne. Poza tym mam wrażenie że jak na całość ruchu nasz obiekt jest zbyt wysoko. Wszystko to jest gdybyanie. coś mi nie leży w tej akurat fotce - reszta to dorabianie ideologii.

Domyślnie

No narazie napiszę POMIDOR - ciekawe co inni Forumowicze wykombinują

puchbeary
    Gość

Domyślnie

ok. sam jestem ciekaw.

pebees
    Gość

Domyślnie

Pomijając trochę pytanie autora, ja mam do autora pytanie - czy po tej 'sesji' posprzątaliście szkiełka?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    Pomijając trochę pytanie autora, ja mam do autora pytanie - czy po tej 'sesji' posprzątaliście szkiełka?
    Taaaak - wziąłem aparat, obiektyw i sprzątnąłem do torby.
    (wiem wiem winny się tłumaczy - ale próba była jedna więc cały ten bałagan w kadrze to nie nasza sprawka... no chyba, że inni forumowicze robili tam "testy")

Domyślnie

Myślę, że było wiele prób, w końcu wybrane kilka i powklejane do jednego tła, a co do strzasakanej butelki... to tez wątpię, żeby to nie było wklejone, choć może.... jednak prawdopodobnie nie.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów