Szukaj
Używam sprzętu bez duszy. Duszę mam ja.
www.jakubszyma.pl . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . www.szyma.com
Panowie - błagam, litości. Transfer zwiększył się dwukrotnie, forum ledwo zipie. Na CB nikt nic zdrożnego nie pisze, podobnie jak u nas pojawiają się zarówno zachwyty jak i pewne zrozumiałe obiekcje (choć z przewagą zachwytów) - nie ma o co kruszyć kopii i skakać sobie do oczu.
Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 28-08-2007 o 22:17
w cs2 to juz standard, a tamtego nie pamietam, hm hm
...To co tam sie dzieje (na CB) jest niespotykanym dotąd aktem agresji, wymierzonym w nas, spokojnych i miłujących pokój fotografów i fotoamatorów - miłośników i użytkowników Nikona!! Dlatego też na te bezprzykładne ataki, pomówienia, nie mające ŻADNEGO uzasadnienia kłamstwa i oszczerstwa powinniśmy odpowiedzieć ze zdwojoną siłą!! Zachować naszą "żółtą czujność" i dać zdecydowany odpór wrogowi. Odpowiednie służby i organa ścigania powinny zająć się fałszywymi pomówieniami o domniemane szumy! Nie będą nam "inne szatany" mieszać w głowach a to o jakimś GO, a to o jakimś cropie, a to o domniemanych szumach. My jesteśmy tam gdzie byliśmy zawsze, oni tam, gdzie wcześniej stały Zenity!
Adminie wciskaj "enter" i skopiemy im tyłki...
O q...wa chyba teksty pomyliłem!!!
Ostatnio edytowane przez bradley ; 12-09-2007 o 00:07
Może warto tu przypomnieć, że w latach 30 i 40 XX w. Nikon i Canon ściśle ze sobą współpracowały - Nikon był producentem i dostawcą obiektywów do aparatów Canona.
analog: FM2n/MD12; N 50/1.8 AF
cyfra: Fuji s5600
ciekawe jak to będzie w latach 30 i 40 XXI w. Canon dostawcą matryc do Nikona?
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
A to dobre. To Ci naprawde wyszlo!
Video z targów w Berlinie dla tych co nie byli na prezentacji: http://www.quesabesde.com/camaras-di...deos,3173.html
Skontaktuj się z nami