Close

Strona 17 z 20 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 191

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    najzabawniej byłoby gdyby się okazało, że nowe cmosy nikona są zrobione przez canona
    Uwaga - wqr...iony po dniu samek. Szanowny Klient przyniósł pół giga 16 stronicowego folderu zrobionego w corelu do przeróbki na już. Będziesz Czornyj miał robotę jako mod.
    Sven - co niby zabawnego może być w produkcji matryc dla Nikona przez Canona? Czy to jest rwa kulszowa jakiś problem? Ma robić zdjęcia i tylko tyle. Do szału mnie doprowadza jak mi jakiś wyedytowano z drugim zaczyna udowadniać, że mój maczek jest do niczego bo winda lepsza. I temu podobne bzdety. Niech se Canon zarabia na matrycach dla Nikona. Zajelibyście się ludzie czymś ciekawszym niż wyedytowano o wyższości jednego nad drugim.
    Skończyłem. Wasze zdrowie.
    Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 28-08-2007 o 20:29

Domyślnie

Z uwagi na Corela nie daję ostrzeżenia - to był cios poniżej pasa , ale proszę o spokój. Mnie cholera bierze, jak makówkarze szydzą z mojej "pisi-łorkstejszon", nie raz dostałem do przeskładania projekciki z Corelowskimi wypełnieniami fraktalnym... Takie jest życie.
    Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 28-08-2007 o 20:39

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    z canonów do tej pory jestem zadowolony.
    No i bardzo swietnie. Kazdemu wedlug upodoban.
    Nikon F-501, Canon 30D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    ... z Corelowskimi wypełnieniami fraktalnym... .
    Ludziska je uwielbiaja od dawien dawna, jak pamietam. Widze, ze nic sie nie zmienilo przez tyle lat. Sorki, troche OT.

Domyślnie

Napisz po prostu do "Dyrektora tyrana" PW, zeby nie krytykowal i Cie nie denerwowal.
    Nikon F-501, Canon 30D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez IcePower Zobacz posta
    Ludziska je uwielbiaja od dawien dawna, jak pamietam. Widze, ze nic sie nie zmienilo przez tyle lat. Sorki, troche OT.
    Nie ma takiej ohydy, która nie znalazłaby swoich zagorzałych zwolenników. Nie ma to jak Kliparcik w rameczce z tęczowym gradiencikiem, na kombinacji kilku teł z fraktalików, z napisami wykonanymi pisankowym liternictwem z cieniem, obwódką, wypukłością i wypełnieniem w ciapki. A w rogu gradiencik udający zawiniętą kartkę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn Zobacz posta
    Napisz po prostu do "Dyrektora tyrana" PW, zeby nie krytykowal i Cie nie denerwowal.
    pn - prosiłem wyraźnie - zejdź z Kubamana, CB i wojny żółto-czerwonej.

Domyślnie

Nie ma takiej ohydy, która nie znalazłaby swoich zagorzałych zwolenników. Nie ma to jak Kliparcik w rameczce z tęczowym gradiencikiem, na kombinacji kilku teł z fraktalików, z napisami wykonanymi pisankowym liternictwem z cieniem, obwódką, wypukłością i wypełnieniem w ciapki. A w rogu gradiencik udający zawiniętą kartkę.

Domyślnie

...A w rogu gradiencik udający zawiniętą kartkę.
    O przepraszam. Pamiętam, że miałem to dawno temu, jeszcze chyba w fotoszopie 3, jako filterek... kurcze ne pamiętam jakiej firmy. Jak się rabijki obudzi to może przypomni.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samek Zobacz posta
    O przepraszam. Pamiętam, że miałem to dawno temu, jeszcze chyba w fotoszopie 3, jako filterek... kurcze ne pamiętam jakiej firmy. Jak się rabijki obudzi to może przypomni.
    tak, tak. Byla kiedys moda na ten filterek. Wiekszosc prac na rynku musiala miec i miala zawinieta karteczke w projekcie.

Strona 17 z 20 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów