Szukaj
a ja sie zastanawiam, jak by chodzily pod D3 moje sigmy na ff. moze za 3-4 lata uda mi sie przekonac mojá ukochaná ze posiadanie takiego aparatu to koniecznoscciekaw jestem jak by wygládaly brzegi kadru na ff.
Wystarczy poczekac jeszcze jakis (krotki, mam nadzieje czas) by sie o tym przekonac.
no miejmy taka nadzieje, moze w sklepach w moim miescie pojawi sie jeden egzemplarz ( d2xs-y sa, wiéc czemu d3 mialby sie nie pojawic ) i wezme dzien urlopu i sie popodpinam troche![]()
Stawiam na koniec listopada, choc jak znam zycie, znacznie wczesniej poznasz opinie innych w tej kwestii![]()
no niekoniecznie ci ktorzy zdecydujá sie na D3 beda podpinac takie ''tanie'' szkla jak s 100-300 czy s 24-70a jak juz mam kupowac drugi korpus to stwierdzilem ze brac z najwyszej polki. wiem ze to swego rodzaju fanaberia z mojej strony poniwaz nie jestem zawodowym fotografem, choc w pracy czesto korzystam z aparatu, to mialem wiele sytuacji ze nie zdázylem ze zmiana szkla, a wiadomo ze pospiech przyjacielem nie jest szczegolnie jak szklo podnie na glebe, no a poza tym taki rodzynek jak d3 kusi oj kusi
to pierwszy z powodow dla mojej drugiej polowy![]()
Np. Twoja?! Chyba, ze zmieniles zdanie. Na co zamienisz 17-55?
Nie wiem jeszcze na co zmienie (szklo). Decyzje w sprawie aparatu niemal podjalem, choc oczywiscie poczekam na rzetelny dla mnie test (moj ofc). Zobaczymy.
no to u mnie henrys juz preorders robi
d3 - $6100
d300 - $2100
zapowiadaja na grudzien.
w sam raz pod choinke wycelowali cwaniaczki![]()
Andrzej
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Skontaktuj się z nami