Szukaj
Używam sprzętu bez duszy. Duszę mam ja.
www.jakubszyma.pl . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . www.szyma.com
żeby nie było, że nie lubie canona - oczywiście, że zawodowe i że do studia.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Wini, sorki ale chyba powinienem drukowanymi - przeczytaj mojego posta jeszcze raz.
Zacytowałem przecież całą twoją oryginalą wiadomość. Co miałem niby zacytować źle?
Cytat to co innego niż komentarz.
Nie ma puszki, która pod względem rozdzielczości czy do studia wymiecie 1Dsa. Nie ma.
Zgadza się, zacytowałeś dobrze, skomentowałeś fragment. Masz prawo. Za szybko odpowiedziałem.
Co do studia - a te średnie formaty cyfrowe?
Wini
Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej
nie,
podaj jakiś konkret to porozmawiamy.
Wini, nie mówimy o średnim formacie czy teleskopach o 100Mpx, tylko o dslr![]()
a dlaczego nie o srednim formacie? przeciez to sprzet do typowo studyjnych zastosowan.
jak dla mnie to mark III ds to taki ni pies ni wydra .. owszem nada sie do kazdej kategorii i spisze sie rewelacyjnie ale w kazdej bedzie tez cos lepszego. w reporterce na przyklad mark III d lub d3 w studio zas sredni format.
wiec zarzekanie sie ze nie ma jest troche bez sensu
IMO bijecie pianę chłopaki o pierdoły i to na potęgę.
Jak zwał tak zwał, kategorie, zaliczanie. Przecież zdjęć nie robią ludzie upośledzeni umysłowo i będą wiedzieli jaką puszkę sobie wybrać w zależności od zadań. Mało tego po za nielicznymi po takie body sięgają doświadczeni fotografowie. I nie wierzę, że nawet najbardziej zażarta dyskusja na forum wpłynie na ich wybory
.
Pozdrawiam
Marcin
nie wpłynie wcale, no może na snowboardera
zresztą faktycznie jak tu inaczej to nazwać nież biciem piany, jak się okazuje że ta puszka to ni pies ni wydra, którą w każdej kategorii ktoś rozjeżdża.
Ja bym tam się cieszył mając do dyspozycji możliwości tej puchy.
Skontaktuj się z nami