Close

Strona 19 z 22 PierwszyPierwszy ... 91718192021 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 212
    Kaleid
    Gość

Domyślnie

Nikt Cie bić nie będzie, po prostu jesteś niesłowny, hihihi Rożnica natomiast zupełnie nie dziwi, a koncu Ds ma jednak trochę większą rozdzielczość.. Chcialbym jednak zobaczyc porownanie rawów z obu puszek,zdecydowanie bardziej niz jpgow. Chociaz nie wątpie ze do zastosowan typowo studyjnych bez wątpienia będzie to nieco lepszy aparat niż D3. Gdyby nie ta cena....
    Ostatnio edytowane przez Kaleid ; 07-12-2007 o 19:00

Domyślnie

cena jasne ..
    nie jest jednak tak jak piszą niektórzy, że nowy ds to kupa szajsu. Od razu widać, że pod względem rozdzielczości smark wymiata D3 jednym ruchem.

BTW: słowa nie tobie dawałem, a poza tym wcale nie określiłem kiedy je wyślę. Może jak wyjdzie 5dmk2
    Ostatnio edytowane przez kubaman ; 07-12-2007 o 19:16
    Używam sprzętu bez duszy. Duszę mam ja.
    www.jakubszyma.pl . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . www.szyma.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kubaman Zobacz posta
    cena jasne ..
    nie jest jednak tak jak piszą niektórzy, że nowy ds to kupa szajsu. Od razu widać, że pod względem rozdzielczości smark wymiata D3 jednym ruchem.

BTW: słowa nie tobie dawałem, a poza tym wcale nie określiłem kiedy je wyślę. Może jak wyjdzie 5dmk2
    A słowo "wymiata" to o ile w skali od 1 do 10...?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kubaman Zobacz posta
    ....Od razu widać, że pod względem rozdzielczości smark wymiata D3 jednym ruchem....
    No tak, ale ten 1Ds to takie niewiadomo co. Nie amatorskie, nie zawodowe, nie reporterskie, nie do studia, nie na stadion. W każdej z tych kategorii - które wymieniłem - znajdziesz puszkę, która wymiata 1DS jednym ruchem
    Wini
    Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wini Zobacz posta
    No tak, ale ten 1Ds to takie niewiadomo co. Nie amatorskie, nie zawodowe, nie reporterskie, nie do studia, nie na stadion. W każdej z tych kategorii - które wymieniłem - znajdziesz puszkę, która wymiata 1DS jednym ruchem
    Wiesz ale można też na to spojrzeć tak, że w każdym z tych zastosowań Ds będzie całkiem użyteczny .
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Wiesz ale można też na to spojrzeć tak, że w każdym z tych zastosowań Ds będzie całkiem użyteczny .
    Wiem
    Tak jak Sony Ericsson
    Wini

Domyślnie

Wiem
    Tak jak Sony Ericsson
    Ajjjj..., przepraszam, to miało być na inne forum
    Wini

Domyślnie

Wiem
    Tak jak Sony Ericsson
    hehe...nim można jeszcze dodatkowo gdzieś zadzwonić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jjj Zobacz posta
    hehe...nim można jeszcze dodatkowo gdzieś zadzwonić
    No z tym mogą być problemy . Te nowe telefony to akurat do dzwonienia nadają się co raz gorzej .
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No z tym mogą być problemy . Te nowe telefony to akurat do dzwonienia nadają się co raz gorzej .
    Ale "mareczkiem" to już na pewno nigdzie się nie dodzwonisz...

Strona 19 z 22 PierwszyPierwszy ... 91718192021 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów