Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: High - Key

Domyślnie

z psem sie nie przeprosze a odczynniki to wezme z pracowni uczelnianej albo sam je zrobie. pozatym osłabiacz jest dostępny wszędzie do kupienia

kto nie siedziałw ciemni i sie w to nie bawił ten dlaje bedzie uważał komputer za boga. niestety;/

Domyślnie

Aż byś sie zdziwił, ile sie w ciemni smrodu nawąchałem, ile nocy zarwałem na robieniu dużych powiekszeń, ile sie nakląłem przy plamkowaniu, ile razy qrvica mnie brała jak np. ćwierć metra multigrade'a w kosz trzeba było p...nąć... I właśnie dlatego uważam komputer za boga. Ale fakt, nabijam sie nieładnie, sorki wielkie, cham jestem i szyderca

Domyślnie

nie no ja sie nie obrażam ale uważam że ciemnia jest super (jako hobby no bo jakbym miał zrobiźć 300 odbitek ze slubu czy coś to sie powiesić można)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj
    Cytat Zamieszczone przez Gamling
    Nikt nie mowi ze latwo to zrobic
    Najbardziej jestem ciekaw, gdzie on kupi te wszystkie trutki na szczury potrzebne do odprawiania egzorcyzmów
    Czepiasz się. Nie widzę żadnych problemów. Osłabiacz framera i wywoływacz negatywowy, dostanie w każdym sklepie fotograficznym, który nie ma w nazwie digital. O coby daleko nie szukać:
    Trutki na szczury
    pozdrawiam Krzysiaczek

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów