Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Awaria D70

Domyślnie Awaria D70

Mam problem z aparatem Nikon D70 . Krótko o co chodzi:

3 tyg. temu robiłem ostatnie zdjęcia - wszystko było OK. NAładowałem akumulator i schowałem cały komplet.
    Dziś wkładam karte i akumulator a tu miga zielona dioda od karty i nic nie pojawia się na wyświetlaczach. Bez karty aparat nic nie wskazuje, na nic nie reaguje.
    Wymieniałem na inne akumulatory (posiadam jeszcze 2 sztuki D70) zmieniałem karty i nadal wszystko bez zmian.

Czy miał ktoś podobny przypadek - co się mogło stać?? Aparat jest 2 m-ce po gwarancji...

Domyślnie

Akumulator jak lezy bezczynnie tez sie rozladowuje. Czy wkladales swiezo naladowany akumulator do aparatu?

Domyślnie Re: Awaria D70

Cytat Zamieszczone przez zvidx
    Mam problem z aparatem Nikon D70 . Krótko o co chodzi:

3 tyg. temu robiłem ostatnie zdjęcia - wszystko było OK. NAładowałem akumulator i schowałem cały komplet.
    Dziś wkładam karte i akumulator a tu miga zielona dioda od karty i nic nie pojawia się na wyświetlaczach. Bez karty aparat nic nie wskazuje, na nic nie reaguje.
    Wymieniałem na inne akumulatory (posiadam jeszcze 2 sztuki D70) zmieniałem karty i nadal wszystko bez zmian.

Czy miał ktoś podobny przypadek - co się mogło stać?? Aparat jest 2 m-ce po gwarancji...
    No nie mów, że nie wiesz o przypadłości siedemdziesiątek:

http://nikoneurope-en.custhelp.com/c...i=&p_topview=1
    D70s | N50/1.4D | T17-50/2.8 | N70-300G | Coolpix 5400 | SB-600

Uprawnienia umieszczania postów