Cześć
Szukam kursu Photoshopa 2-3 godziny dziennie, 2 razy dziennie.
Nie znacie może jakiegoś fajnego miejsca w Warszawie z wyjątkowo cierpliwymi prowadzacymi?
Z tym że interesują mnie firmy organizujace wyłącznie kursy informatyczne
Szukaj
Cześć
Szukam kursu Photoshopa 2-3 godziny dziennie, 2 razy dziennie.
Nie znacie może jakiegoś fajnego miejsca w Warszawie z wyjątkowo cierpliwymi prowadzacymi?
Z tym że interesują mnie firmy organizujace wyłącznie kursy informatyczne
Moja znajoma chodzila na kurs photoshopa i nie była zadowolona, mówiła że lepij kupić jakis dobry podrecznik z ćwiczeniami i efekt jest ten sam. Ja mam podrecznik do nauki "Oko w oko" Adobe Photoshop CS2 z lekcjami na CD.
Nikon D200 + S17-70 2.8-4.5 + N50 1.8 + N70-300Vr
"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było."
jestem zwolennikiem setek godzin przy kompie z książką w garści (jest bogaty wątek w tej kwestii),
ale muszę też przyznać że Publishing Institute jest (czy był) bardzo dobry
jeśli angielski nie jest dla ciebie problemem i zdecydujesz się na naukę w domowym zaciszu to polecam kursy wideo Total Training. Masz kurs wideo i wszystkie pliki do ćwiczeń.
Więcej info i przykładowe lekcje na stronie
http://www.totaltraining.com/prod/
Adobe Photoshop CS2 - 21.8 godziny kursu
Advanced Adobe Photoshop CS2 - 8.1 godziny kursu
Adobe Photoshop CS3 Essentials - 8 godziny kursu
Adobe Photoshop CS3 Advanced - 8.5 godziny kursu
Pozdrawiam "Ciwira" w rocznicę. Dużo szczęścia. Sz56 - odezwij się czasem.
Jakiś Nikoś, jakieś obiektywy, jakiś statyw, jakaś lampa i itp.
Zdjęcia to czysta przyjemność. Do wszystkiego dochodzić samemu to dopiero frajda.
oprócz tego polecam również wilmiki instruktażowe z czasopisma PSD
Fotografowanie jest moim zdaniem czymś pomiędzy zapisem, patrzeniem, kombinacją a sztuką. Dochodzenie do perfekcji w subiektywnym tego znaczeniu to pierwszy etap zabawy z fotografowaniem. Następnie czytanie, czytanie, czytanie i rozmowy z ludzmi których warto posłuchać i są chętni nam odpowiedzieć. Wybór metody samokształenia zależy od nas samych. Pozdrawiam.
Jakiś Nikoś, jakieś obiektywy, jakiś statyw, jakaś lampa i itp.
Zdjęcia to czysta przyjemność. Do wszystkiego dochodzić samemu to dopiero frajda.
Skontaktuj się z nami