Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Bez tytułu

Domyślnie

Igorzak druga wersja znacznie bardziej korzystna, w pierwszej ludzie po lewej znacznie odciągali uwagę od głównego motywu jakim jest siedzący mężczyzna. Przyjemna konwersja do b&w.

ps.
    miałem nie wdawać się w wymianę "ognia"... ale...

Cytat Zamieszczone przez MASS Zobacz posta
    ...
    Ciekawe tylko czemu na innym, dużo lepszym forum niż to tutaj, moje zdjęcie zostało pozytywnie omówione, nie mówie ze zachwyciło, ale nie zostało tak zjechane jak tutaj.
    ... spytam się z czystej ciekawości, czemu w takim razie nie zmienisz forum na tamto, skoro jest dużo lepsze?

ps2. Sorki Igorzak za OT w twoim wątku

Pozdrawiam
    D7200

Domyślnie

Jedynka tak jak juz ktoś napisał trochę rozbiegana i ludzie w tle strasznie rozpraszają uwagę.
    2 Bardzo mi się podoba przez duze "B". Może własnie za swoją prostotę i przekaz.

Widać na niej czyjeś zainteresowanie i oderwanie od rzeczywistości.

pozdrawiam

Domyślnie

mnie sie generalnie podoba w kolejności:

1. te ciasno kadrowane zdjecie siedzacego goscia..
    2. MAAS i jego heroiczna obrona Pani Serca, sportretowanej w wątku o dziewczynie która wdepnela w g...umę
    3. Odwieczna dyskusja o Mistrzu i Krytyku.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Hm. A mi najbardziej podoba sie jedynka. Postaci w glebi poteguja efekt wyobcowania tego Pana. Wykadrowane jest smutne i mnie nie porywa. Rzecz gustu.

Ogolnie bomba.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    cudne manowce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MASS Zobacz posta
    Nudne zdjęcie, takich fotek jest tysiące na wszystkich forach o fotografii, to już jest męczenie innych, podchodzące pod terroryzm, zalewanie for takimi nudnymi zdjęciami bez żadnego polotu i finezji. Żaden problem zrobić takie zdjęcie, ni tu dobry kadr, ni dobry moment.
    Zemsta I

ciekawe czy będą kolejne odcinki

strzeżcie się partacze, cieniasy, bezguścia, którzy odważyliście się krytykować zdjęcie MASSA zemsta będzie słodka ( i żałosna)

1. foto się nie wyświetla.
    2. pierwsze skojarzenie było takie, że pan siedzi na kibelku przypominającym te z obozów koncentracyjnych...
    "Kupno Nikona nie czyni Cię fotografem. Stajesz się zaledwie posiadaczem Nikona." Anonim

Domyślnie

Odświeżę troszkę wątek, ponieważ jeszcze raz obrobiłem to samo zdjęcie i sądze, że jest to chyba jego najlepsza wersja:

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów