Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Bez tytułu

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Nudne zdjęcie, takich fotek jest tysiące na wszystkich forach o fotografii, to już jest męczenie innych, podchodzące pod terroryzm, zalewanie for takimi nudnymi zdjęciami bez żadnego polotu i finezji. Żaden problem zrobić takie zdjęcie, ni tu dobry kadr, ni dobry moment.

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MASS Zobacz posta
    Nudne zdjęcie, takich fotek jest tysiące na wszystkich forach o fotografii, to już jest męczenie innych, podchodzące pod terroryzm, zalewanie for takimi nudnymi zdjęciami bez żadnego polotu i finezji. Żaden problem zrobić takie zdjęcie, ni tu dobry kadr, ni dobry moment.
    Uuuaaa.... to kolega pojechał . Aż strach teraz napisać że się podoba. Bo mi się podoba. Konwersja też mi sie podoba - jest taka że chciałbym bardzo to zobaczyć na papierze w dużym rozmiarze. I kadr "nudny" mi się podoba. Bo łączy w sobie coś - może dorabiam ideologie ale - podoba mi się połączenie człowieka statycznego, czytającego coś z pozami oczekiwania na coś w drugim planie. Jest mi tam za jasno jedynie i widzę jakby przepał na twarzy pana w drugim planie ale to równie dobrze może być że mój monitor ma zbyt agresywnie gamme podkręconą.

Domyślnie

puchbeary, szara rzeczywistość...
    z której na rezygnuje i wychodzę

takich zdjęc jak kolegi jest tysiące jak nie miliony w sieci, to już jest nudne! zacznijcie robić fotki które intrygują, a nie sprawija że człowiek popada w jeszcze większą szarość...

Domyślnie

MASS - napiszę do Ciebie po raz ostatni, zanim trafisz na moją listę trolli.
    Napisałem że mz Twoje zdjęcie jest, umówmy się, kiepskie. A Ty ni z tego ni z owego zacząłeś na mnie naskakiwać, zupełnie bez powodu.
    A co do zdjęć - naprawdę zrozum że nie wystarczy biegła obsługa Photoshopa, poza tym potrzebne jest chociaż troszeczkę umiejętności na etapie robienia zdjęć.
    Aha - z laski swojej usunąłbyś to coś, ponieważ nie życzę sobie zaśmiecania mojego wątku tego typu zdjęciami. Dziękuje.

Domyślnie

Oceniłem Twoje zdjęcie. Zwyczajnie jak Ty oceniłeś moje.
    Ciekawe tylko czemu na innym, dużo lepszym forum niż to tutaj, moje zdjęcie zostało pozytywnie omówione, nie mówie ze zachwyciło, ale nie zostało tak zjechane jak tutaj.
    Jeśli możesz guru, napisz mi dokładnie co jest źle w tamtym zdjęciu... jak chłop krowie na miedzy...
    Bo np. według mnie Twoje zdjęcie leci delikatnie w prawo, co nie najlepiej wygląda.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    cudne manowce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MASS Zobacz posta
    Zemsta I

ciekawe czy będą kolejne odcinki

strzeżcie się partacze, cieniasy, bezguścia, którzy odważyliście się krytykować zdjęcie MASSA zemsta będzie słodka ( i żałosna)

1. foto się nie wyświetla.
    2. pierwsze skojarzenie było takie, że pan siedzi na kibelku przypominającym te z obozów koncentracyjnych...
    "Kupno Nikona nie czyni Cię fotografem. Stajesz się zaledwie posiadaczem Nikona." Anonim

Domyślnie

Odświeżę troszkę wątek, ponieważ jeszcze raz obrobiłem to samo zdjęcie i sądze, że jest to chyba jego najlepsza wersja:

Uprawnienia umieszczania postów