Szukaj
rewelacyjne story!!!!!!!
super!! choc na 3 zdjeciu GO mi nie pasuje
Ooooo - bombeczka! Dla mnie trzecie i czwarte to chyba ideał operowania GO. Historyjka przednia, ale ta para (3 i 4) to majstersztyk!
Chyba nie ten dzial
Reportaz swietny, rzeczywiscie go troche uciekla na 3
ale pomimo tego swietne !!
Ten drugi to jakis taki szeroki w barach.![]()
Nastepnym razem jak bede wchodzil w zalozony przez ciebie w tym temacie watek, to najpierw napisze glosem pelnym podziwu "Osszzzzzz kur.....a!" a potem bede ogladal zdjecia. Ciekawe czy choc raz sie pomyle...
A powaznie. Bardzo lubie ogladac makro, widzialem juz tego sporo na roznych serwisach, forach itp. Pewnie moge sie mylic ale jak dla mnie jestes w scislej czolowce w tym temacie.
pzdr.
dzięki za odwiedzinyco do 3ciego tak wyszło bo niby na przeciw siebie ale oboje byli przechyleni po skosie i cały czas zmieniali pozycje na przeciwną , ale nic straconego , mieszkają cały czas w tym samym miejscu
A znalazłem ich przypadkiem fociłem gąsienice i spierniczyła mi pod mech odchyliłem kępke i właśnie spały po przeciwnych stronach
Dodam jeszcze że pierwszy raz widzę coś takiego że mieszkają koło siebie , a i one mz nie walczyły ze sobą ale nie wiem ,następnym razem spytam![]()
super reportaz, jak zwykle nie znizasz poziomu.![]()
Skontaktuj się z nami