Szukaj
Put some fun between your legs
-ride a horse
Miałem kiedyś ten sam problem ... i wybrałem d70s - rewelacyjna puszka, śpiesz się bo jeszcze w paru sklepach można kupić kita za ok. 2800 zeta ale to są już ostatnie egzemplarze.
PS. Kumpel kupił pare miesięcy temu d40 i już żałuje ...![]()
Ja miesiąc temu wybrałem D40, ale głównie z powodów finansowych. Tzn. teraz więcej nie mogłem, jeśli chciałem 55-200VR. Za rok, maksymalnie dwa, mam zamiar wymienić na coś lepszego, więc jeśli ma to być sprzęt na lata to bym odradzał. Jeśliby w grę wchodziła zmiana, jak u mnie, w ciągu roku, dwóch - wydaje mi się, że wtedy D40 jest trafionym wyborem.![]()
jak widzisz raczej każdy chwali swoje :P miałem podobny problem....jeśli znajdziesz to bierz D50 . Co do D40 to duuuży minus jak dla mnie to tylko 3 pola ostrości, ale za taką cene uważam, ze warto...bo i tak ważniejsze są szkła... pzdr. i wybierz szybko bo ja sie z tym długo męczyłem a to tylko gorzej bo piękne chwile ulatują
pozdrawiam, Łukasz
Do kwoty którą podałes czyli 3K polecałbym Ci D70s na poczatek z np. Nikkorem 18-70. Jeszcze Ci kasa zostanie na jakas karte pamieci czy torbe... Mysle, ze to najbardziej sensowne rozwiazanie.
JA tez jestem za D70s super puszka uwielbiam ja normalnie
Skontaktuj się z nami