Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Domyślnie Jak za dawnych lat... (part IV)

Nie wiem czy to dobra kategoria ale inne jeszcze gorzej pasują

1. Kolor

2. B&W

Zazwyczaj wiem, lecz tym razem nie potrafię się zdecydować... kolor czy B&W
    Liczę na solidne komentarze...

pozdrawiam
    Lu_natyk
    Noc jes domem dla wampirów, wilkołaków i lunatyków...

Freelancer

Oszczędny w słowach Awatar arecki1
    Miasto
    Zachodniopomorskie/Świnoujście

Domyślnie

A nie można samego auta ? ... bez człowieka ?

A tak na serio. Pierwsze załadowało mi się zdjęcie B&W i pomyslałem że lepiej już być nie może. Ale po pokazaniu się zdjęcia kolorowego to już nie wiem które jest lepsze. Wydaje mi się że jako pamiątka ślubna może być jedno i drugie w zależności od tego co Nowożeńcy wybiorą. Co do samych zdjęć to powiem tak:
    - na B&W zdjęciu nie zauważyłem ale na kolorze pan za prawym (naszym prawym) reflektorem jest mocno widoczny,
    - odrobine ciaśniej bym kadrował, lud odrobinę szerzej - po prostu w moim odczuciu jest zbyt malo miejsca za autem (nasza lewa strona) lub zbyt dużo miejsca przed autem i chyba Panem młodym (lepiej nie pisać szoferem bo się może ktoś obrazi ); tak samo ciut u góry za dużo wolności...
    - subiektywnie rzecz biorąc to smieci w postaci zielonych listków na lewej krawędzi bym wywalił
    - ciut mniejsza głębia ostrości i będzie super.

Samemu zdjęciu bardzo dobrze robi samochód, który jako główny motyw dobrze się sprawdza (typowo męskie podejście ). Ogólnie pozytywnie. Myslę że Państwo Młodzi i tak będą zadowoleni
    "Nie ma czegoś takiego jak brak snu, jest tylko brak kawy" - David Simmons

Domyślnie

arecki - dzięki za sugestie... niestety Państwo młodzi nie będą widzieć tego zdjęcia... gdyż nie ja ich fotografowałem... to takie szybkie "street'owe" ujęcie... bez zbędnej obróbki... lekko tylko przekręcone, zmniejszone i wyostrzone... nie licząc konwersji do BW...

Dzięki za sugestie w wolnej chwili pobawię się nim jeszcze i usunę zbędne elementy...

pozdrawiam i zachęcam do komentowania

Lu_natyk
    Noc jes domem dla wampirów, wilkołaków i lunatyków...

Freelancer

Uprawnienia umieszczania postów