Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Canon wypuszcza nowe modele - HAHA

To nie prowokacja tylko szczera prawda. Canon jutro wypuści nowego EOS 40D ze świetną ceną i niesamowitą jakością obrazu i EOS'a 1Ds Mark III, pełnoklatkowy, który powala. Żaden nikon im nie dorówna. HAHA

Pozdrowienia z zaprzyjaźnionego forum.
    Ostatnio edytowane przez Canon EOS jest najlepszy ; 19-08-2007 o 17:08

Domyślnie

to sie zaraz zacznie

Jak nie jest to prowokacja to niby co? Lepiej ci z tym?

Domyślnie

My to dawno wiemy, pochwal sie tym innym dzieciom.

Domyślnie

A ja słyszałem, że mają kłopoty z EOS 1D Mark III http://www.fotoclub.pl/wydarzenia/ca...-mark-iii.html
    Dobry fotograf to i Nikonem potrafi zrobić zdjęcie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zorki Zobacz posta
    A ja słyszałem, że mają kłopoty z EOS 1D Mark III http://www.fotoclub.pl/wydarzenia/ca...-mark-iii.html
    Ten aparat działa bardzo dobrze, niestety przy pewnych określonych warunkach ma mały problem z AF. Nie wierz tej polskiej stronie. Nic nie wstrzymali. Po prostu mało ich do Polski dochodzi. W Niemczech w piątek będzie kolejna dostawa.

A ja słyszałem, że nikon D80 (czy któryś tam) ma wspaniały filtr przed matrycą i wychodzą bardzo ostre zdjęcia ze świetnymi kolorami, a odszumianie wewnątrz aparatu wcale nie robi jednej kolorowej zamazanej plamy ze zdjęcia.

Domyślnie

Super, natychmiast sprzedaję cały system i przechodzę na Canona, potem pewnie zrobię to samo, bo Nikon wypuści np. D300.
    A tak poza tym o 40D wiadomo już od dawna.
    D300s D80 N18-200VRII N18-70 N50f1,8 MB-D80 MB-D10 SB-900 SB-600 YH324+YH410

Domyślnie

Niech chłopak myśli ze ma racje. Bo canon to sam robi zdjęcia zapewne...

Zbanowany
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

no i co z tego?oglądnę sample,potem w sklepie i to wystarczy...i tak kupię d200.Możecie się podniecać do woli,zawsze pozostaniecie najlepszym na świecie producentem...drukarek.Tylko NIKON ma duszę.Tego się nie kupi za żadne pieniądze.A co do 1dsMarka-czekam na ruch nikona.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rooner Zobacz posta
    Możecie się podniecać do woli,zawsze pozostaniecie najlepszym na świecie producentem...drukarek.Tylko NIKON ma duszę.Tego się nie kupi za żadne pieniądze.

Tylko FILM ma duszę - film możesz kupić za kilkanaście złotych.

Do tej pory nie rozumiem o co chodzi z tą duszą w nikonach, co to zmienia?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów