Poprzyglądałem się im bliżej i dłużej. Jestem zszokowany, że można jednak tak robić zdjęcia... Przekracza to niemal moje granice pojmowania.
Zagłosowałem na 5*
Szukaj
Poprzyglądałem się im bliżej i dłużej. Jestem zszokowany, że można jednak tak robić zdjęcia... Przekracza to niemal moje granice pojmowania.
Zagłosowałem na 5*
Nie, myślę, że nie.![]()
Jak ja lubię tego ptaka. Niestety ze dwa razy widziałem go "na żywo". Dla mnie zdecydowanie 4 najlepsze. Rozumiem że 2 to crop 100% z jedynki?
Z6, D900, F3, F100, F301, FA, FE2, FG, kilka szkiełekKilka moich knotów: http://flickr.com/photos/_fotofun_/
Niepełny chyba, zreszta nie pamietam. Pierwsze zdjęcie jest za ostre.
ważniejsze jest to że 300 z tc jest otwarta i daje radę.
"czuję jak rodzi się moc"
Meliszipak przestańnatychmiast
![]()
"czuję jak rodzi się moc"
Nie da rady maestro. Nie przestajesz zadziwiać i nieustannie dostarczasz pięknych wrażeń.![]()
Przepiękne zdjęcia.
Osobiści sam ,,poluje" na tego ptaszka od paru lat. NIESTETY bez większych rezultatów!!!!
Albo z czatowni, albo z przypadkowego spotkania i nic.Spytam jescze: jakiego sprzętu używasz???
Pozdr.Dnawrocki
Nikon D200 ,Nikon D70 + Nikkor 300 f4,Nikkor 70-300 4-5.6G ,Nikkor 18-70 3,5-4,5 G ED DX MB-D200, plecak lowepro,byly sprzet:canon eos 10, tamron 28-300, sigma 100-300 f4.Serdecznie Pozdrawiam
skala jurgena i sam Jastrząb bronią się mimo napierającej rzeszy nowych miłośników ptactwa
10/10 jak nic
Najlepsza jedynka z małym zastrzeżeniem, pozbyłbym się drąga. Kadr tuż pod ogonem. Badyl, szczególnie poza GO, za bardzo ciąży. Jegomość zimorodek jest jak malowany. Ulizany i wdzięczy się całym wdziękiem. Super. Jakby go przygotowali styliści. Na pozostałych już mniej błyszczy. Może dodać niebieskiego?
Skontaktuj się z nami