Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

piet?A masz wersję w kolorze?
    D300s,T17-50,SB-800

Domyślnie

Generalnie, dla zainteresowanych mogę wrzucuc wersję oryginalną w kolorze na jakis rapidshare. Niestety tylko jpg. zazwyczaj robie nef ale, tu d70s okazal sie za wolny Jest na tym forum wielu uzdolnionych forumowiczów, którzy z pewnością uzyskają lepszy efekt końcowy. Samo zdjęcie w kolorze nie było dla mnie interesujące, stąd taki a nie inny był kierunek obróbki.Pozdrawiam i dziękuje wszystkim za komentarze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piet Zobacz posta
    Generalnie, dla zainteresowanych mogę wrzucuc wersję oryginalną w kolorze na jakis rapidshare. [...]

Dawaj, dawaj pobawimy się
    GALERIA D300s + MB-D10 | T 17-50 f2.8 | N 70-200 VRII | SB-800 |

Domyślnie

http://www.megaupload.com/?d=G589R9MQ
    Kilka fotek ekstra z tej imprezy. Moźecie robić z tym co wam sie podoba

Domyślnie

" Niestety cała szerokość pasma jest obecnie zarezerowana dla klientów posiadających konta Premium. Darmowe pobieranie plików będzie dostępne po upływie 9 godzin."

heh - warto czekac?

bombel
    Gość

Domyślnie

Megaupload to najgorsze miejsce do wrzucania plików. Nawet jak ktoś ma AgentSwitchera i podszyje się pod posiadacza ich badziewiastego toolbara - i tak nie idzie szybko wydobyć od nich plików... Skiepścili się, mają straszliwą ilość ograniczeń.

Domyślnie

nooo, jakbys wrzucił gdzies indziej...

tak ogólnie ta fotka z tym ziarnem moze fajniej by wygladała w bw?
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paparazzo Zobacz posta
    " Niestety cała szerokość pasma jest obecnie zarezerowana dla klientów posiadających konta Premium. Darmowe pobieranie plików będzie dostępne po upływie 9 godzin."

heh - warto czekac?
    Nie sadze zeby warto było czekać, ale jutro wrzucę na inny upload(zaproponujcie jakiś). Niestety domowe łacze ma problem z wysyłaniem dlatego musze korzystać z firmowego.

Uprawnienia umieszczania postów