Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

pewnie inny klient serwisu (wymiana AF) zauważy uszkodzenie migawki...

Domyślnie

hahahah to byłaby sytuacja prawie, że z "Misia" spisałem numery fabryczne przed wysłaniem i dostałem to samo body. Jutro ide do rzecznika konsumentów.

Domyślnie

Przedmowca ma racje - (pracuje w handlu) okres gwarancji przedluza sie o czas spedzony w serwisie, tak ze bez problemu powinni to naprawic, kolejna sprawa to moze faktycznie cos zle zmontowali skoro body jest to samo. Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wiktor.bakiewicz Zobacz posta
    hahahah to byłaby sytuacja prawie, że z "Misia" spisałem numery fabryczne przed wysłaniem i dostałem to samo body. Jutro ide do rzecznika konsumentów.
    Albo przełożyli do innego korpusu denko z Twoimi numerami, 2 minuty roboty... Sprawdzałeś stan licznika?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

przestańcie go podkręcać, że mu zamienili puszkę bo zaraz forumowicze zaczną na nich wypalać lub wydrapywać znaki tajemne ułatwiające identyfikację Odesłać na kolejną reklamację... a jak wróci z uszkodzonym LCD to siekierka w dłoń, szwagra z basseballem i na Postępu osobiście się stawić
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Domyślnie

W moim aparacie wypatrzyli pęknięcie na dolnej ściance i wymienili ją bez pytania, przez co aparat ma inne numery. Chcę wierzyć, że serwis sumiennie wykonuje swoją pracę i nie robi sztuczek z podmianami maneli...
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów