Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie Silnik autofocusa na 50%

Witam! mam zapytanie do was, czy spotkaliscie sie kiedys ze aparat "niema sily" ustawic ostarosc?? slychac jakby silnik pracowal na 50% z obiektywem 70-300, bo jak przeloze do sigmy 24-70 to w ogole nie pracuje, na codzien pracuje na d200, ale postanowilem popstrykac troche d50 a tu klaps, dziwna sprawa bo aparat wysylalem do serwisu zeby wymienili migawke i aparat wrocil "pomijam brak profesjonalizmu w seerwisie" wlasnie z zepsutym silniczkiem.
    co mam robic??
    ile taka naprawa po gwarancji moze kosztowac?
    aparat mialem sprzedac kumplowi " zostal skradziony mu D2x i najlepsze sloiki", a teraz przeciez takiegoi czegos nikomu nie sprzedam.

Domyślnie

dzwon do serwisu po wycene...

Domyślnie

Mogę na pociechę napisać, że jak długo bawię się 'autofikuśnymi' NIKON-ami, to jeszcze się z taka niemocą nie spotkałem i pewnie będzie trzeba napęd AF wymienić. Nie będzie tanio, a ile, to tylko w serwisie się dowiesz.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    pewnie będzie trzeba napęd AF wymienić.
    też jestem o tym przekonany, ale najbardziej jestem wściekły, że w takim stanie właśnie przyleciał on do mnie z serwisu, wymienili migawke kosztem napędu !!! TO JEST CHORE!!!!!

Rozmowny Awatar Macro
    Miasto
    Łódź/Warszawa/Sztokholm

Domyślnie

Może po prostu podmienili body.
    L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...

"How do you feel about women's rights? I like either side of them."

pebees
    Gość

Domyślnie

A może po prostu źle skręcili, i śrubokręt się schował za bardzo?

Domyślnie

To chyba trzeba zadzwonić/pojechać i opie... zamiast zastanawiać się ile to bedzie kosztowało.

Domyślnie

Jutro pewnie będę cały dzień dzwonił aż ktoś raczy podnieść słuchawke i zjade ich z góry do dołu, serwis czekał do ostatniego dnia gwarancji zeby wysłać mi body, też to jest ciekawe, bo po gwarancji już nic niemogę zrobić! OSZUŚCI na ul. Postępu!
    skieruje do nich al-kaide

Domyślnie

Zamiast do Al-Kaidy, idź po pomoc do Federacji Konsumentów. To chyba będzie bardziej skuteczne w Twoim przypadku.
    Jacek

Domyślnie

Kiedyś w dobrych czasach Gwarancja przedłużała sie automatycznie o czas pobytu sprzętu w serwisie, czyżby coś się zmieniło?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów