Close

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 87

Wątek: 5D- Fotki

Domyślnie

ja osobiscie mam wrazenie, ze moze faktycznie canon 20d a potem 5d to dobre aparaty, robiace swietne zdjecia, ale nie wydaje mi sie to powodem do wyprawy krzyzowej. faktem jest ze canony zbieraja swietne recenzje, i twierdzenie ze kazdy jest oplacony traci lekko paranoja.
    gdyby zmiana systemu nie byla zbyt skomplikowana i nie wiazala sie z duzymi stratami finansowymi, mysle ze o wiele wiecej osob cichaczem zaczela by fotografowac canonem i pisac niepochlebne opinie o N na drugim forum. ludzie tak maja i tyle.
    ja osobiscie mysle ze jest dla mnie za pozno, wiec nie ma co sie zastanawiac i trzeba kupowac co potrzeba z nazwa nikon, w koncu kwestia roznicy w jakosci zdjecia nie jest klasy maluch-mercedes.
    ale zycie w przeswiadczeniu ze nikon jest i musi byc najlepszy dla wszystkich jest tez niezdrowe.
    wow to jest dopiero OT byl, wiec wracajac do tematu:
    jak juz mowilem zdjecia porsche mi sie podobaja, ale to pewnie na zasadzie ogladania zdjec slicznych pan z canona i oblesnych gosci z nikona
    mam nikona i robie zdjecia, jak wygram w lotto to MOZE kupie canona, a jak bedzie gorszy to wywale przez okno i przyjde spowrotem ze skrucha
    ale powiedzmy szczerze, ... oni zawsze wracaja
    Andrzej

Domyślnie

ale zycie w przeswiadczeniu ze nikon jest i musi byc najlepszy dla wszystkich jest tez niezdrowe.
    bardzo madre slowa, trzeba byc otwartym

Domyślnie

ja jestem otwarty
    i nie chce miec canona
    powiem więcej - nigdy nie żałowałem
    i do cholery stac mnie na przesiadkę
    pozdrawiam
    "czuję jak rodzi się moc"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurgen
    ja jestem otwarty
    i nie chce miec canona
    pozdrawiam
    ciekawa historia, naprawde

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez icemaster
    Cytat Zamieszczone przez jurgen
    ja jestem otwarty
    i nie chce miec canona
    pozdrawiam
    ciekawa historia, naprawde
    tak, Icemaster tak bywa... Nie wszyscy zostają przy nikonie z konieczności...
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

pozdrawiam
    Paweł

Domyślnie

rocznik70, a ktos tu jest z koniecznosci?????
    dlaczego zawsze jak ktos powie ze jakas puszka canona czy innego producenta jest fajna, to od razu jest traktowany jak ktos kto chce zmienic system, albo jest niezadowolony z nikona?

[ Dodano: Nie Lis 20, 2005 11:42 pm ]
    http://www.pbase.com/jrodrigo/india_religion

polecam

Domyślnie

icemaster,
    Świetne są te fotki, ogólnie to miód malina jest obraz z tego aparatu. Klasę widać po bw…
    Pozdrawiam Marcin
    "Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon "
    "Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."

Domyślnie

troche OT, ale zamiast tego beznadziejnego artystycznie guana w podanym linku proponuje: http://www.stefan-rohner.net/

moze i nie takie ostre piksele, ale przynajmniej wartosciowe zdjecia. Rodrigo to po prostu gniociarz, ktory ma kase na drogie zabawki. a Rohner to dla odmiany fotograf.

Domyślnie

[ Dodano: Nie Lis 20, 2005 11:42 pm ]
    http://www.pbase.com/jrodrigo/india_religion

polecam
    Oglądałem, naprawdę dobre...

Kurcze, nie chcę rozpętywac tu znów wojny. ale przy ale przy takim resizie, zawsze będzie fanie...
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

pozdrawiam
    Paweł

Domyślnie

troche OT, ale zamiast tego beznadziejnego artystycznie guana w podanym linku proponuje: http://www.stefan-rohner.net/

ale tu mowimy o fotkach z 5D.

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów