ja osobiscie mam wrazenie, ze moze faktycznie canon 20d a potem 5d to dobre aparaty, robiace swietne zdjecia, ale nie wydaje mi sie to powodem do wyprawy krzyzowej. faktem jest ze canony zbieraja swietne recenzje, i twierdzenie ze kazdy jest oplacony traci lekko paranoja.
gdyby zmiana systemu nie byla zbyt skomplikowana i nie wiazala sie z duzymi stratami finansowymi, mysle ze o wiele wiecej osob cichaczem zaczela by fotografowac canonem i pisac niepochlebne opinie o N na drugim forum. ludzie tak maja i tyle.
ja osobiscie mysle ze jest dla mnie za pozno, wiec nie ma co sie zastanawiac i trzeba kupowac co potrzeba z nazwa nikon, w koncu kwestia roznicy w jakosci zdjecia nie jest klasy maluch-mercedes.
ale zycie w przeswiadczeniu ze nikon jest i musi byc najlepszy dla wszystkich jest tez niezdrowe.
wow to jest dopiero OT byl, wiec wracajac do tematu:
jak juz mowilem zdjecia porsche mi sie podobaja, ale to pewnie na zasadzie ogladania zdjec slicznych pan z canona i oblesnych gosci z nikona
mam nikona i robie zdjecia, jak wygram w lotto to MOZE kupie canona, a jak bedzie gorszy to wywale przez okno i przyjde spowrotem ze skrucha![]()
ale powiedzmy szczerze, ... oni zawsze wracaja![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami