Close

Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 87

Wątek: 5D- Fotki

Domyślnie

Niczego sobie,po prostu ładny wóz i tyle
    EQ : Nikon F3 | Nikkor 50/1,5 AiS | F801 | Sony ILCE 7mkIII | Sony 55/1,8 | Sony 35/1,8 | Viltrox 24/1,8 | Canon 135/2,0 L |
    Insta : @pan_portrecik

Domyślnie

Impressive.
    Pozdrawiam Marcin
    "Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon "
    "Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."

Domyślnie

A to bardziej podziwiać samochód czy 5D Generalnie fajny obiektyw f1.2, a tak to na takich małych obrazkach trudnio coś oceniać (nie ma jak raw )
    Pozdrawiam Piotr

Domyślnie

patrze i patrze... i nie moge sie doszukac tej winiety i miekkosci, ktora canonowskie L-ki podobno maja
    jakis widac podstep, albo szopowane, bo przeciez na pewno to co sie opluwa na L-ki jest prawda, nie?

Domyślnie

akustyka daorwalbys sobie...ile mozna sluchac o lkach nie lkcach etc. ...dla mnie ten watek nie mam zadnego sensu...kolejne jaranie sie sprztetem za kilka kafli...jakby to mialo znaczenie w fotografii...czy ktos ma puche i obiektyw za 400 czy za 20.000
    "taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shakk
    akustyka daorwalbys sobie...ile mozna sluchac o lkach nie lkcach etc.
    zadalem tylko pytanie. z pelna premedytacja, bo chcialem posluchac tych osob, ktore regularnie rozpisuja sie na ten temat kasliwymi uwagami...

...dla mnie ten watek nie mam zadnego sensu...kolejne jaranie sie sprztetem za kilka kafli...jakby to mialo znaczenie w fotografii...czy ktos ma puche i obiektyw za 400 czy za 20.000
    teraz ja nie rozumiem. jesli ci nie pasuje charakter takiego watku to po co sie w nim udzielasz? jest mnostwo innych (chocby zdjecia, gdzie notorycznie brakuje komentarzy), w ktorych mozna cos napisac.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    patrze i patrze... i nie moge sie doszukac tej winiety i miekkosci, ktora canonowskie L-ki podobno maja
    jakis widac podstep, albo szopowane, bo przeciez na pewno to co sie opluwa na L-ki jest prawda, nie?
    To już troche zalatuje trolowaniem A tak apropo to chyba jak ktoś zamieszcz zdjęcia w necie (to nie są rawy) to nie filozofia usunąć winietę chyba no nie NIk nie wstawi kichowatego zdjęcia no nie Oceniać to rawy można i to najlepiej samemu zrobione

[ Dodano: Sob 19 Lis, 2005 ]
    akustyka daorwalbys sobie...ile mozna sluchac o lkach nie lkcach etc.
    zadalem tylko pytanie. z pelna premedytacja, bo chcialem posluchac tych osob, ktore regularnie rozpisuja sie na ten temat kasliwymi uwagami...

...dla mnie ten watek nie mam zadnego sensu...kolejne jaranie sie sprztetem za kilka kafli...jakby to mialo znaczenie w fotografii...czy ktos ma puche i obiektyw za 400 czy za 20.000
    teraz ja nie rozumiem. jesli ci nie pasuje charakter takiego watku to po co sie w nim udzielasz? jest mnostwo innych (chocby zdjecia, gdzie notorycznie brakuje komentarzy), w ktorych mozna cos napisac.
    Jakoś "goście" od Canona też nie piszą tutaj za wiele w wątkach o zdjęciach, natomiast pojawiają się wtedy gdy można przytrollować z deka - jak np. ostatnio apropo D200, teraz 5D itd.
    Pozdrawiam Piotr

Domyślnie

nie lam sie, crop ze srodka

...piekne auto, kiedys sobie takie kupie
    Andrzej

Domyślnie

Swietne szklo przypiete do przecietnego body, ot co
    D3-sta|16-85VR|105VR

Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów