Szukaj
Niczego sobie,po prostu ładny wóz i tyle![]()
EQ : Nikon F3 | Nikkor 50/1,5 AiS | F801 | Sony ILCE 7mkIII | Sony 55/1,8 | Sony 35/1,8 | Viltrox 24/1,8 | Canon 135/2,0 L |
Insta : @pan_portrecik
Impressive.
Pozdrawiam Marcin
"Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon"
"Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."
A to bardziej podziwiać samochód czy 5D![]()
Generalnie fajny obiektyw f1.2, a tak to na takich małych obrazkach trudnio coś oceniać (nie ma jak raw
)
Pozdrawiam Piotr
patrze i patrze... i nie moge sie doszukac tej winiety i miekkosci, ktora canonowskie L-ki podobno maja![]()
jakis widac podstep, albo szopowane, bo przeciez na pewno to co sie opluwa na L-ki jest prawda, nie?
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
akustyka daorwalbys sobie...ile mozna sluchac o lkach nie lkcach etc. ...dla mnie ten watek nie mam zadnego sensu...kolejne jaranie sie sprztetem za kilka kafli...jakby to mialo znaczenie w fotografii...czy ktos ma puche i obiektyw za 400 czy za 20.000
"taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk
zadalem tylko pytanie. z pelna premedytacja, bo chcialem posluchac tych osob, ktore regularnie rozpisuja sie na ten temat kasliwymi uwagami...Zamieszczone przez shakk
teraz ja nie rozumiem. jesli ci nie pasuje charakter takiego watku to po co sie w nim udzielasz? jest mnostwo innych (chocby zdjecia, gdzie notorycznie brakuje komentarzy), w ktorych mozna cos napisac.Zamieszczone przez shakk
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
To już troche zalatuje trolowaniemZamieszczone przez akustyk
A tak apropo to chyba jak ktoś zamieszcz zdjęcia w necie (to nie są rawy) to nie filozofia usunąć winietę chyba no nie
![]()
NIk nie wstawi kichowatego zdjęcia no nie
Oceniać to rawy można
i to najlepiej samemu zrobione
![]()
[ Dodano: Sob 19 Lis, 2005 ]
Jakoś "goście" od Canona też nie piszą tutaj za wiele w wątkach o zdjęciach, natomiast pojawiają się wtedy gdy można przytrollować z deka - jak np. ostatnio apropo D200, teraz 5D itd.Zamieszczone przez akustyk
![]()
Pozdrawiam Piotr
nie lam sie, crop ze srodkaZamieszczone przez akustyk
...piekne auto, kiedys sobie takie kupie![]()
Andrzej
Swietne szklo przypiete do przecietnego body, ot co
D3-sta|16-85VR|105VR
Skontaktuj się z nami