witam,
zakupilem niedawno D40.
zastanawiam sie teraz nad dokupieniem lepszego niz obiektywu niz ten kitowy.. generalnie chodzi mi o wiekszy zoom.
czy mozecie mi cos polecic w granicach do 1.5k?
z gory dzieki!
pozdr.
Pawel
Szukaj
witam,
zakupilem niedawno D40.
zastanawiam sie teraz nad dokupieniem lepszego niz obiektywu niz ten kitowy.. generalnie chodzi mi o wiekszy zoom.
czy mozecie mi cos polecic w granicach do 1.5k?
z gory dzieki!
pozdr.
Pawel
w takiej granicy cenowej to moze taki: Nikon AF-S DX Zoom-Nikkor 55-200mm f/4-5.6 VR?
hej,
dzieki za bardzo szybka odpowiedz![]()
cena tego obiektywu faktycznie nie jest wygorowana.. na allegro dostepny juz od 900pln wiec to mnie satysfakcjonuje
fajnie byloby gdyby jeszcze znalazl sie ktos kto uzywa takiego zestawu.. d40 + 55-200 VR.. ciekaw jestem ich opinii na temat takiego polaczenia
pozdr.
Pawel
EDIT:
cos z zakresu 17-200? do d40?
Ostatnio edytowane przez pawelsul ; 15-08-2007 o 20:16
fajnie byloby gdyby jeszcze znalazl sie ktos kto uzywa takiego zestawu.. d40 + 55-200 VR.. ciekaw jestem ich opinii na temat takiego polaczenia
------------------------------
sam sie nie znajdzie ale jak poszukasz forumowa szukaczka to znajdziesz ... wiele bylo o tym szkle , takze z 40-ka
Coś z zakresu 17-200 to moze np. Tamron AF 18-200mm f/3.5-6.3 XR Di-II LD Aspherical (IF) Macro
oczywiście w tej granicy do 1500zł![]()
Jacek Wrzesińsk no tak, ale to jedyny z takim zakresem za mniej niz 1500zł.
dziekuje Panowie za odpowiedzi.
wybiore jeden z tych dwojga: 55-200 | 18-70 Nikkor'y
raz jeszcze dzieki!
pozdr.
Pawel
Zgoda!Ale co? Wszystko ma ostrzyć ręcznie?Taki obiektyw mu polecono na forum NIKONA!Zastanów się zanim coś napiszesz!
D300s,T17-50,SB-800
Kolego "Jacek Wrzesińsk" dlaczego twierdzisz ze się nie zastanowiłem? odpowiedziałem przecież na pytanie, więc radze jeszcze raz przeczytać pytanie autora tego wątku i moją odpowiedz! Czy kolega zauważył ze ja polecałem ten obiektyw? Wydaje mi się ze nic takiego nie napisałem.
Skontaktuj się z nami