Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 48

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie d200 na wyprobowanie

Witam.Czy macie jakieś pomysły jak mógłbym w krakowie dostać w ręce d200 na jakąś 1h aby wypróbować ten aparat przed zakupem .Mam od 2 lat d50 i czuje ze czeka mnie zmiana body.Chciałbym w naturalnym oświetleniu postrzelać jakieś próbki.Wiem że w sklepach mogę ew.pobawić się body ale sklepy są dość ograniczone plenerowo.Jakieś sugestie??
    Pozdrawiam!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kkosecki Zobacz posta
    Witam.Czy macie jakieś pomysły jak mógłbym w krakowie dostać w ręce d200 na jakąś 1h aby wypróbować ten aparat przed zakupem .Mam od 2 lat d50 i czuje ze czeka mnie zmiana body.Chciałbym w naturalnym oświetleniu postrzelać jakieś próbki.Wiem że w sklepach mogę ew.pobawić się body ale sklepy są dość ograniczone plenerowo.Jakieś sugestie??
    Pozdrawiam!
    wspólny plenerek
    jakoś niedługo mam nadzieję uda się nam wybrać znowu gdzieś. a ostatnio były dwa d200
    FX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkwiek Zobacz posta
    wspólny plenerek
    jakoś niedługo mam nadzieję uda się nam wybrać znowu gdzieś. a ostatnio były dwa d200
    NO mam nadzieje że jakiś plenerek się zmontuje w najbliższym czasie, bo ostatni nie wypalił...
    Jeżeli mi się uda być i Tobie również (do kkosecki) to dostaniesz d200 w łapki..

Pozdrawiam
    Paweł
    śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
    Pawel Borowka
    <')(((<-( <')(((<-( The deeper I go
    <')(((<-( The better I get

Domyślnie probowanie D200

witaj kkosecki,mam (jeszcze)bardzo dobry egzemplarz D70s,foki super,pomyslalem dokupie Nikkora 17-55mm2,8 tak tez zrobilem ,roznica pomiedzy kitem a uznanym i drogim obiektywem nie az taka zeby rzucala na kolana,szybka decyzja i zamienilem na D200,porazajaca roznica jakosciowa,obawialem sie troche bo przeciez wielu nawiedzonych pisze ze mydlo ect.z kitem nikkora 18-70 super ostro nawet na jpg,nie mowie o rawach,pomyslalem sobie skoro tak jest z kitem ,to jak bedzie z 17-55 mm2,8 (ponownie do zaprzyjaznionego sklepu) i podpiolem to co niedawno oddalem-jakosc zachwycajaca ,pierwsza sprawa to kontrast ,druga czystosc koloru,szybsze ostrzenie i wszystkie te zlety wymienione wyzej,niestety trzeba bylo oddac (kasa) musze sie pomeczyc jakis czas na kicie,z nim wbrew pozorom nie jest wcale zle,ale w przszlym roku 17-55,na koniec powiem jedno zdanie--TO NIEPRAWDA ZE AMATORZY NIE POTRZEBUJA D200-----D 80 tak ! ale tylko z powodow finansowych ,na D200 warto wziac kredyt
    Ostatnio edytowane przez harb ; 16-08-2007 o 16:34 Powód: dodanie texstu

Domyślnie

Witam.
    I tu właśnie pojawia sie kwestia, iż D50 też można robić świetne zdjęcia itp.D200 oraz inne aparaty z wyższej pułki oczywiście nie gwarantują, że każda fotka z tego body będzie pachnieć artyzmem że aż miło.
    D50 sobie zostawiam bo to jest świetny aparat.
    Aparat ten sprawdza sie w 100%, wyprobowane koncerty, śluby, imprezy okolicznościowe.Jednak uważam ze jeśli już sie bierze kasiorke za fotki to, z całym szacunkiem, d50 to teraz minimum minimum.Zrobiłem tym aparatem trochę i wiem czego mu brak.Dodam jeszcze ze odkąd zacząłem robić odbitki fotek z D50 to zobaczyłem jakby drugie dno tego wspaniałego aparatu.Dlatego POLECAM róbcie odbitki!!nie pozostawiajcie ich tylko w formacie jpg gdzieś w odmętach płyt dvd.
    Pozdrawiam!

Domyślnie

Bierz bez probowania
    Przesiadlem sie pare dni temu z D50 i ... niebo a ziemia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Bierz bez probowania

Potwierdzam!! skok o milion lat do przodu

puchbeary
    Gość

Domyślnie

szkoda że mnie cholera przed dokonaniem tego skoku powstrzymuje pustynny charakter mojego portfela

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Mam d50 i mam ochote sie przesiasc wybor poadl na d80 ale teraz tez sie zastanawiam nad d200 tylko nie wiem czy warto doplacic prawie 2000 zl za to ?
    Nikoś D5 | D3s | D300 | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 | N85 1.4 | S50 1.4 | Z16 2.8 fish | N300 2.8| SB-900 | SB-800 |

Domyślnie

na pewno nie teraz, tuż przed premierą następcy - drożej już nie będzie
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów