Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 48

Domyślnie d200 na wyprobowanie

Witam.Czy macie jakieś pomysły jak mógłbym w krakowie dostać w ręce d200 na jakąś 1h aby wypróbować ten aparat przed zakupem .Mam od 2 lat d50 i czuje ze czeka mnie zmiana body.Chciałbym w naturalnym oświetleniu postrzelać jakieś próbki.Wiem że w sklepach mogę ew.pobawić się body ale sklepy są dość ograniczone plenerowo.Jakieś sugestie??
    Pozdrawiam!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kkosecki Zobacz posta
    Witam.Czy macie jakieś pomysły jak mógłbym w krakowie dostać w ręce d200 na jakąś 1h aby wypróbować ten aparat przed zakupem .Mam od 2 lat d50 i czuje ze czeka mnie zmiana body.Chciałbym w naturalnym oświetleniu postrzelać jakieś próbki.Wiem że w sklepach mogę ew.pobawić się body ale sklepy są dość ograniczone plenerowo.Jakieś sugestie??
    Pozdrawiam!
    wspólny plenerek
    jakoś niedługo mam nadzieję uda się nam wybrać znowu gdzieś. a ostatnio były dwa d200
    FX

Domyślnie

Bierz bez probowania
    Przesiadlem sie pare dni temu z D50 i ... niebo a ziemia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Bierz bez probowania

Potwierdzam!! skok o milion lat do przodu

puchbeary
    Gość

Domyślnie

szkoda że mnie cholera przed dokonaniem tego skoku powstrzymuje pustynny charakter mojego portfela

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Mam d50 i mam ochote sie przesiasc wybor poadl na d80 ale teraz tez sie zastanawiam nad d200 tylko nie wiem czy warto doplacic prawie 2000 zl za to ?
    Nikoś D5 | D3s | D300 | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 | N85 1.4 | S50 1.4 | Z16 2.8 fish | N300 2.8| SB-900 | SB-800 |

Domyślnie

na pewno nie teraz, tuż przed premierą następcy - drożej już nie będzie
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BugsBunny Zobacz posta
    na pewno nie teraz, tuż przed premierą następcy - drożej już nie będzie
    Nie sledze tego zbytnio....jest jakies info o nadchodzacym nastepcy?
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

Do autora wątku - ja miałem podobny dylemat przed zakupem D200 i jeden z kolegów forumowych podrzucił mi na płycie trochę zdjęć na różnych ISO, z różnymi ustawieniami, itp., itd. To mnie utwierdziło w decyzji. Może znajdziesz w okolicy kogoś, kto pomógłby w podobny sposób ? Tak jest łatwiej, niż zabierać komuś puszkę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skulinski Zobacz posta
    Nie sledze tego zbytnio....jest jakies info o nadchodzacym nastepcy?
    tak, w długaśnym wątku o nowościach

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    Do autora wątku - ja miałem podobny dylemat przed zakupem D200 i jeden z kolegów forumowych podrzucił mi na płycie trochę zdjęć na różnych ISO, z różnymi ustawieniami, itp., itd. To mnie utwierdziło w decyzji. Może znajdziesz w okolicy kogoś, kto pomógłby w podobny sposób ? Tak jest łatwiej, niż zabierać komuś puszkę
    Zbigniew, a ja się cały czas zastanawiam co jest innego w zdjęciach z D200, czego nie miałeś w D80? bo korpusy różne - ok, praca światłomierza inna , ale matryca w zasadzie identyczna i identyczne NEFy; w jaki sposób przekonały Cię sample, a nie sam korpus?
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów