Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 32 z 32

Domyślnie

Kupiłem kiedyś zamiennik za 30 zł i podziałał mi on może z dwa miesiące. Potem, gdy wkładałem go do aparatu po ładowaniu robił kilka zdjęć i aparat sygnalizował brak prądu. Po wyłączeniu i włączeniu aparatu wskaźnik poziomu naładowania baterii znowu był pusty, lecz po dwóch zdjęciach aparat ponownie się wyłączał. Z tego co słyszałem, nie jest to odosobniony przypadek i moim zdaniem nie warto kupować zamiennika za 30 zł.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Megazordon Zobacz posta
    Kupiłem kiedyś zamiennik za 30 zł i podziałał mi on może z dwa miesiące. Potem, gdy wkładałem go do aparatu po ładowaniu robił kilka zdjęć i aparat sygnalizował brak prądu. Po wyłączeniu i włączeniu aparatu wskaźnik poziomu naładowania baterii znowu był pusty, lecz po dwóch zdjęciach aparat ponownie się wyłączał. Z tego co słyszałem, nie jest to odosobniony przypadek i moim zdaniem nie warto kupować zamiennika za 30 zł.
    TAAA...

1. Mam 2 aku orginalne, jednorazowo daje się na nich zrobić po 2500 i czasami więcej zdjęć z podglądem. Mają ponad 1,5 roku. Szkło to zwykle 18-200 VR. Chyba nie jest specjalnie oszczędne energetycznie.

2. Mam też jeden zamiennnik za 35zł sprzed 1,5 roku również. Wytrzymuje niewiele mnniej.

Duże znaczenie ma fakt czy robimy masę zdjęć jednorazowo, czy też 50, za tydzień znów 50 itd a do tego wielokrotnie przeglądamy zdjecia i ustawiamy coś tam w menu...
    tedd
    D cośtam + stos szkła, metalu i innego badziewia
    www.fotopodhale.net

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów