Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Kitesurfing - Łeba

Witam wszystkich poraz pierwszy.
    Forum przeglądam od dłuższego czasu, niedawno postanowiłem się zalogować i zacząć działalność na forum od wstawienia fot.
    Na początek, do pożarcia, dwie takie fotki ustrzelone na urlopie w Łebie. Co mi tam, raz kozie śmierć .
    Prosiłbym zacną brać forumową o konstruktywną krytykę. Fotografia to dla mnie zajęcie hobbystyczne, ale chciałbym w miarę możliwości także się czegoś uczyć.

1.

2.

Pozdro

Domyślnie

Jedynkę bym przycieła z dołu i z prawej, tak by usunąć zbędą wodę. I wchodząc w ten wątek liczyłam na jakąś fotę ze skrzydłem, może masz jakieś? Jak na debiut super.
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

Dzięki za rady. Niestety foty z latawcami są kiepskie, bo miałem akurat pod ręką tylko tele, a to niestety za wąsko żeby objąć kitera z latawcem na płytszej wodzie. Poza tym trafiłem na trenujących chłopaków całkiem przypadkiem więc skorzystałem z okazji żeby poćwiczyć foty sportowe.
    Jeszcze raz dzięki za odzew

Domyślnie

linki do "latawców są dość długie... więc trzeba wtedy wybierać człowiek czy latawiec... przy obu elementach na raz trudno o szczegóły...
    Pozdr. Darek
    D200|F70D|Naf-s:12-24/4,50/1.4|To:20-35/3.5-4.5,28-70/2.6-2.8,100/2.8|Zenitar16/2.8|SB-900/600|SlikPro700DX

Domyślnie

No ładnie, to ja tu po chorobie zasiadam do kompa i taki słaby odzew
    No nic będę próbował dalej, a tym którzy odwiedzili wątek dziękuję i mimo wszystko czekam na jeszcze.

Pozdro4all

Uprawnienia umieszczania postów