i jak? jest jakiś plan?
z okazji wypadu ja jade do miasta i bede cały dzien pod telefonem07891424737 tak że jak by były jakieś njusy nocne to prosze o jakiegoś smsa
![]()
Szukaj
i jak? jest jakiś plan?
z okazji wypadu ja jade do miasta i bede cały dzien pod telefonem07891424737 tak że jak by były jakieś njusy nocne to prosze o jakiegoś smsa
![]()
Ostatnio edytowane przez peecee ; 18-08-2007 o 10:23
Ze sie tak zapytam: czy spotknie sie odbylo? Jesli nie to moze faktycznie wartoby pomyslec o wspolnym pofoceniu w jakims innym terminie ?
N D70 | Sigma DC 18-125 3.5-5.6 D | Nikon 50mm f1.8 | SB600 | 6GB kart Sandisk Ultra 2
dawno sie tak nie wyspałem jak w ten wekkend :P -padało i jakośchęci zabrakło
pogoda nie zachecala niestyety do spacerow...
Skoro zwiekszylo sie zainteresowanie plenerem, proponuje obmyslic plan na nastepny weekend, tj. noc z soboty na niedziele 1/2.IX. Za rada forumowiczow, mozna porwac sie na architekture City![]()
Wiem ze neiktorym pora moze niezbyt pasowac, jesli macie inne propozycje smialo piszcie. Sam nie wiem jak stamtad wrocic na Acton w ciagu dnia, a co dopiero w nocy
Kontakt ze mna z racji braku netu tylko telefonicznyNumer do mnie znajdziecie w topicu.
w sobote w nocy możemy jakąś flaszkę zrobić![]()
Nocne zdjecia o cmoku? To sie robi zaraz po zachodzie slonca.
wygląda na to że pogoda będzie ok ...
Gall - tzw. blaue stunde![]()
Znajda sie chetni na wieczor w nast. sobote lub niedziele? Jesli tak trzeba sie wreszcie zebrac i przejscPo plenerze proponuje zagrzac miejsce w barze w celu wymiany doswiadczen przy guinessie
![]()
za tydzien są pokazy lotniczei chyba nie będzie mi się chciało zarywać nocy :P
ja bym proponowal niebiska godzine, czyli od ok 1h po zachodzie slonca (w sobote o 19.48 ) okolo 2-3 godzinny spacerek powinien wystarczyc.
Skontaktuj się z nami