Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DXT Zobacz posta
    Gdzies ostatnio czytalem ze laicy oceniaja "profesjonalnosc sprzetu" po...oslonie przeciwslonecznej hehe
    No i przede wszystkim dlugosci obiektywu...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Szkoda że majtek nie wymyślili ,koniecznie z klapką na obiektyw .
    Zastosowanie do aktu .
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Domyślnie

Głupszego pomysłu niż owa zbroja od dawna już nie widziałem. Toż to paranoja. Takim 'wynalazkiem' można puszce bardziej zaszkodzić niż ją zabezpieczyć.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    No i przede wszystkim dlugosci obiektywu...
    Przypomina mi się film 'Złoto dla zuchwałych', gdzie Shermanom do luf spawali kawałek rury, aby Niemcy myśleli, że to większy kaliber. A podczas bitwy głośno puszczali muzykę i strzelali pociskami wypełnionymi farbą

Domyślnie

czego to ludzie nie wymyślą!?, ja po prostu wole moje cudo owinąć w ręcznik i focić hehe
    Nikon D200 + S17-70 2.8-4.5 + N50 1.8 + N70-300Vr
    "Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było."

Domyślnie

Nad przydatnością można dyskutowac, ale cena zabija. W detalu to coś powinno kosztować nie wiecej niż 30zl.

Domyślnie

Ja sądzę, że jak się przybajerza samochody aby podrywać laski, to może też ta "zbroja" wyszła po to, aby laski na aparat podrywać
    Wiem, że jak więcej wiem to tak naprawdę nic nie wiem.
    Grupa FotoKujawy

Domyślnie

co ciekawe są amatorzy na to gów..
    koszt tego silikonowego kondoma ( nieszczelnego na dodatek ) przekracza granice przyzwoitości
    no coż ale zawsze znajdzie się ktoś naiwny ...
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

Oszczędny w słowach Awatar Trout
    Miasto
    Trzcianka/Manchester

Domyślnie

Mnie też osobiście się niepodoba,chociaż by mi się przydala na wyprawy wędkarskie a tam czasami latwo o uszkodzenie sprzętu.
    Ale panowie ta zbroja ma dwa pozytywne aspekty.Pierwszy to że będziemy mieli mniejszy problem z slawetną odklejającą się gumą z D200 bo niebędziemy jej widzieć
    Drugi pozytywny aspekt to zastosownie tej obudowy gumowej do zakamuflowania aparatu na wyjazd np.do ameryki srodkowej,nie trzeba calego korpusu oklejac jakimiś taśmami czy plastrami.A po powrocie męczarnia bo klej zostal na body i problem z zlikwidowaniem jego.
    NIKON D200+Grip, D70, TOKINA 12-24, 28-80, 100 Macro, SIGMA 100-300, SB-600, Velbon Sherpa 750n, Stealth Reporter D300

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fridrih Zobacz posta
    Myślę że to może być ciekawe i praktyczne rozwiązanie na jakieś leśne czy górskie wędrówki, rajdy oraz inne względnie ekstremalne wypady. Nie sądzę aby to było praktyczne na codzień
    Koszt 199zł, nie jest tanio ale dla kogoś kto dużo fotografuje w terenie i ceni swój sprzęt to raczej przyzwoita cena
    dokładnie, jak piszesz! Kiedy zobaczyłem to pierwszy raz, to się "obśmiałem", ale po "głębszym ' zastanowieniu" i kilku stuknięciach aparatem w skałkę wydaje mi się, że to ma sens na wędrówkach
    NIKON forever

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów