Szukaj
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Szkoda że majtek nie wymyślili ,koniecznie z klapką na obiektyw .
Zastosowanie do aktu .
. . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .
Głupszego pomysłu niż owa zbroja od dawna już nie widziałem. Toż to paranoja. Takim 'wynalazkiem' można puszce bardziej zaszkodzić niż ją zabezpieczyć.
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
czego to ludzie nie wymyślą!?, ja po prostu wole moje cudo owinąć w ręcznik i focić hehe
Nikon D200 + S17-70 2.8-4.5 + N50 1.8 + N70-300Vr
"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było."
Nad przydatnością można dyskutowac, ale cena zabija. W detalu to coś powinno kosztować nie wiecej niż 30zl.
Ja sądzę, że jak się przybajerza samochody aby podrywać laski, to może też ta "zbroja" wyszła po to, aby laski na aparat podrywać![]()
Wiem, że jak więcej wiem to tak naprawdę nic nie wiem.
Grupa FotoKujawy
co ciekawe są amatorzy na to gów..
koszt tego silikonowego kondoma ( nieszczelnego na dodatek) przekracza granice przyzwoitości
no coż ale zawsze znajdzie się ktoś naiwny ...
Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death
Mnie też osobiście się niepodoba,chociaż by mi się przydala na wyprawy wędkarskie a tam czasami latwo o uszkodzenie sprzętu.
Ale panowie ta zbroja ma dwa pozytywne aspekty.Pierwszy to że będziemy mieli mniejszy problem z slawetną odklejającą się gumą z D200 bo niebędziemy jej widzieć![]()
Drugi pozytywny aspekt to zastosownie tej obudowy gumowej do zakamuflowania aparatu na wyjazd np.do ameryki srodkowej,nie trzeba calego korpusu oklejac jakimiś taśmami czy plastrami.A po powrocie męczarnia bo klej zostal na body i problem z zlikwidowaniem jego.
NIKON D200+Grip, D70, TOKINA 12-24, 28-80, 100 Macro, SIGMA 100-300, SB-600, Velbon Sherpa 750n, Stealth Reporter D300
Skontaktuj się z nami