Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie Plener Asi i Macieja

Mam nadzieję, że troszkę się podobają

1

2

3

4.

5 taki żarcik

//EDIT
    BRAK NIEKTÓRYCH ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 25-04-2025 o 21:16 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting

Thumbs up

Bardzo sympatyczny
    A żarcik w 100% udany. ... choć można odnieść wrażenie, że to zgon, bo żadnej akcji

..
    Pytanko.
    Robiłeś w .jpg, czy w NEF
    Bo te zdjęcia jakby takie rozmyte.

Pozdrawiam
    Krzysztof M.
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

nefy, tylko po pomniejszeniu nie wyostrzyłem ( przez lenistwo pomniejszyłem w fotosiku)

Domyślnie

A nie dałoby się czegoś z dwójką zrobić ? Straszny przepał tła wyszedł Wrzuć moze gdzieś NEFa, to zaproponowałbym moją wersję

Domyślnie

jesli chodzi o plenerowe to swiatlo jednak nieokielznane. albo przelozyc plener na inna pore (najlepiej, choc nie zawsze da sie), albo duzo pracowac nad okielznaniem...

kompozycje bardziej pozytywne niz mniej

ostatnie - hmmm...no ja bym cos jednak zrobil z tymi butami jako obserwacja z pogranicza socjologii i szewstwa mi sie podoba, ale jako slubniaczek to podeszwy powinny byc git funfel nowki niesmigane

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bukowy dziad Zobacz posta
    jesli chodzi o plenerowe to swiatlo jednak nieokielznane. albo przelozyc plener na inna pore (najlepiej, choc nie zawsze da sie), albo duzo pracowac nad okielznaniem...

kompozycje bardziej pozytywne niz mniej

ostatnie - hmmm...no ja bym cos jednak zrobil z tymi butami jako obserwacja z pogranicza socjologii i szewstwa mi sie podoba, ale jako slubniaczek to podeszwy powinny byc git funfel nowki niesmigane

pozdrawiam
    to miała być noc poślubna, więc na koniec imprezy. Udana impreza to duużo tańca, a więc wytarte butki - i to są właśnie wytarte butki a nie brud
    Co do światła to się zgadzam, jest problem om godzinie 13 w słoneczny letni dzień a godziny nie da się przełożyć ( jedynie to przy wozie było zrobione wieczorem)

pebees
    Gość

Domyślnie

Pierwsze jeszcze ujdzie. Pozostałe jak dla mnie odpadają. Zarówno kadrem, pomysłem, jak i techniką mnie dobijają. Naprawdę reszcie się podobają?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    Pierwsze jeszcze ujdzie. Pozostałe jak dla mnie odpadają. Zarówno kadrem, pomysłem, jak i techniką mnie dobijają. Naprawdę reszcie się podobają?
    zaraz podobaja...bardziej niz mniej oznacza, ze wole ten kierunek poszukiwan, niz powiedzmy ostatnio na forum ogladany kierunek doslownie kloaczy

Domyślnie

no widzisz peebes widocznie kolegom się trochę podoba a skoro masz w naturze ,że jesteś chamski i zgryźliwy to nawet jeśli by się Ci podobało to byś się nie przyznał

Domyślnie

Dla mnie 1 jest OK. Pozostałe jak dla mnie zbyt płaskie, za jasne (jaskrawe) i takie jakieś wyblakłe.
    Mam nieodparte wrażenie, że nie tylko nie wyostrzyłeś z lenistwa ale i do obróbki NEFa się nie przyłożyłeś.
    Na 5 zrobiłbym może bez butów w ogóle - wyszło by bardziej naturalnie
    GALERIA D300s + MB-D10 | T 17-50 f2.8 | N 70-200 VRII | SB-800 |

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów