Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Szukaj!

Domyślnie Szukaj!

Od niedawna jestem na tym forum i chcialem wam pokazac przykladowo co tam pstryknąłem wczorajszego dnia :

1.

Co o tym myslicie? Proszę o rady..

Pozdrawiam!! Kamillo.

Hmm a teraz lepiej ?

2.

Proszę dalej o radyy i z góry dziekuje aaa i przepalenia chyyba nie ma... [?]

Domyślnie

Jak dla mnie trochę za ciemno, ale przede wszystkim zdjęcie nie przedstawia niczego ciekawego, tak więc najlepiej nadaje się do albumu. Na pierwszy rzut oka nie wiadomo nawet co jest na fotce i gdyby nie tytuł musiałbym się długo przyglądać, żeby w końcu stwierdzić, że to pies
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

pebees
    Gość

Domyślnie

Niedoświetlone, nieciekawy kadr, dodatkowo przeszkadza obroża.

Domyślnie

niestety zdjecie niezbyt udane.... radze sprobowac jakies portrety,lub w ruchu....

Put some fun between your legs
    -ride a horse

Domyślnie

dziekuje za podpowiedzi.. popróbuje i wrzuce rezultaty!

puchbeary
    Gość

Domyślnie

chłopie - zdjęciem Nr dwa sprawiłes że ten nudny i monotonny dzień w biurze stał sie nagle bardzo przyjemny.
    Rewelacja!!
    110% psa w psie. Normalnie dałbym mu buzi jak bym mógł !!!!!! *

*mam zboczenie na punkcie psów - kocham niemożebnie każde czworonożne co szczeka

Domyślnie

2-ka - Patrzy mądrze jak student... Wydaje mi się, że ostrość jest na szyję psa i z powodu małego GO, śliczny pysk jest nieostry.
    D600, S12-24 4,5-5,6 / S24-70 2,8 /S50 1.4/ N85 1,8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puchbeary Zobacz posta
    chłopie - zdjęciem Nr dwa sprawiłes że ten nudny i monotonny dzień w biurze stał sie nagle bardzo przyjemny.
    Rewelacja!!
    110% psa w psie. Normalnie dałbym mu buzi jak bym mógł !!!!!! *

*mam zboczenie na punkcie psów - kocham niemożebnie każde czworonożne co szczeka

OOoo to sie bardzo ciesze zee moje fotki tzn mój pies dziala tak rozweselająco na ludzi

Cytat Zamieszczone przez arturkrz Zobacz posta
    2-ka - Patrzy mądrze jak student... Wydaje mi się, że ostrość jest na szyję psa i z powodu małego GO, śliczny pysk jest nieostry.
    Chyba masz racje.. następnym razem dokladniej wyuceluję

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kamillo Zobacz posta
    OOoo to sie bardzo ciesze zee moje fotki tzn mój pies dziala tak rozweselająco na ludzi
    Uwielbiam psy. Szczególnie takie filuterne łobuzy na jakiego twój wygląda . Zaraz mi stają przed oczami wszystkie psoty jakie potrafi taki cwaniak wymyślić

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów