to prawda, szczegolnie w okolicach Glasgow, ja mieszkajac rok w Dundee jakos tego za bardzo nie odczulem- tam jest bardziej ustabilizowana matka natura![]()
Szukaj
to prawda, szczegolnie w okolicach Glasgow, ja mieszkajac rok w Dundee jakos tego za bardzo nie odczulem- tam jest bardziej ustabilizowana matka natura![]()
D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|
Dobrze wyczulem! ;D ostatnio w jakiejs madrej ksiazce wyczytalem, ze komercyjne zdjecia robi sie o swicie lub zmierzchu. Tzn i w pozostalych porach sa piekne, ale wlasnie robione o swiecie i zmierzchu najlepiej sie sprzedaja.![]()
ok, posiedzialem nad ta okropna trojka, ale dalej okropnie ;(
Bo nie walczysz o właściwe 'placówki'.Spróbuj troszkę wyciągnąć pierwszy plan i bardziej skontrastować chmury.
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
good point! do tej pory tylko wywolalem jescze raz z nefaPopracuje teraz nad tym, co powiedziales
(nie mam polskich znakow ;P )
jedynka jest git, no może trochę za ciepła - szrabnij lekko suwakiem temperatury przy wywołaniu RAWa
nad dwójką tez na pewno warto powalczyć, rozjaśnić, pilnować bieli chmur i rysunku w cieniach, to też przy wywołaniu
trójkę zrób na czarno-biało i będzie super, i to bez męczących nadgarstek oraz oczy operacji![]()
Skontaktuj się z nami